ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ

Νέα διάκριση για την ΕΛΙΝΟΙΛ

nea-diakrisi-gia-tin-elinoil-2091515

Με τη διάκριση Diamonds Of The Greek Economy 2015 βραβεύθηκε η ΕΛΙΝΟΙΛ, στο πλαίσιο των ομώνυμης εκδήλωσης, η οποία διοργανώθηκε από την Active Business Publishing, με την τεχνική στήριξη της STATBANK.

Η συγκεκριμένη διάκριση, που ήρθε σε μια κρίσιμη και δύσκολη στιγμή για τη χώρα αλλά και την αγορά καυσίμων, επιβεβαιώνει τη σταθερά ανοδική πορεία που διατηρεί η ΕΛΙΝΟΙΛ και η οποία την ξεχωρίζει ανάμεσα στις εταιρείες του κλάδου, αναφέρει η ΕΛΙΝΟΙΛ στη σχετική ανακοίνωσή της.

Η πορεία αυτή, όπως δήλωσε κατά την απονομή ο διευθύνων σύμβουλος της ΕΛΙΝΟΙΛ Γιάννης Αληγιζάκης, οφείλεται στους ανθρώπους της εταιρείας αλλά και στην επιμονή για άψογη ποιότητα και εξυπηρέτηση ακόμη και στη δύσκολη περίοδο που ζούμε.

Παράλληλα, ο ίδιος τόνισε ότι παρά την έλλειψη ρευστότητας και τις τεράστιες δυσκολίες που βιώνει η αγορά, η ΕΛΙΝΟΙΛ συνεχίζει να τροφοδοτεί επαρκώς με καύσιμα πρατήρια και βιομηχανίες. Τέλος, εξέφρασε την ελπίδα η ερχόμενη Δευτέρα να είναι μια καλύτερη ημέρα και να υπάρχει ένα οικονομικό περιβάλλον το οποίο θα επιτρέψει σε όλους να δουλέψουν υπό υγιείς συνθήκες.