Η Qatar Airways Ελλάδος επιτρέπει την έκδοση εισιτηρίων σε ταξιδιωτικά πρακτορεία

Η Qatar Airways Ελλάδος επιτρέπει την έκδοση εισιτηρίων σε ταξιδιωτικά πρακτορεία

1' 1" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

"Qatar Airways Country Manager, Ιβηρική Χερσόνησο, Ελλάδα και Κύπρος, Marimar Laveda, δήλωσε:« Στις συνεχείς προσπάθειές μας να στηρίξουμε τους  Έλληνες ταξιδιωτικούς πράκτορες έχουμε σταδιακά αρχίσει να αποκαθιστούμε την έκδοση εισιτηρίων, παρά την πολιτική αστάθεια και την οικονομική κατάσταση στη χώρα. Θα ήθελα να ζητήσω συγγνώμη στους φίλους και συνεργάτες μας για την αναστάτωση που προκλήθηκε και θα ήθελα να τους ευχαριστήσω για τη συνεχή υποστήριξη και την αφοσίωση τους.

 

Από την έναρξη των πτήσεων της Qatar Airways στην Αθήνα το 2005, έχουμε δει μια σταθερή αύξηση της ζήτησης από τους επιβάτες σε αυτή τη διαδρομή, που συνδέει μέσω της Ντόχα στο Κατάρ προορισμούς σε όλο τον κόσμο. Προκειμένου να ληφθεί υπόψη αυτή η ζήτηση για την ανάπτυξη, η Qatar Airways αύξησε τις πτήσεις από Ντόχα προς την Αθήνα το 2010, ακολουθούμενη από μια περαιτέρω αύξηση της συχνότητας από 1η Ιουνίου 2015 σε τρείς καθημερινές πτήσεις μεταξύ του Διεθνούς Αερολιμένα Χαμάντ στην Ντόχα και του Διεθνούς Αερολιμένα Αθηνών .

 

Η Qatar Airways έχει υποστηρίξει την Ελληνική κοινότητα όλα αυτά τα 10 χρόνια και συνεχίζει να υποστηρίζει προσλαμβάνοντας εργαζόμενους τόσο σε διοικητικές και επιχειρησιακές θέσεις εργασίας, φθάνοντας πάνω από 30 εργαζόμενους, και σκοπεύει να δημιουργήσει ένα σημαντικό αριθμό νέων επιχειρηματικών ευκαιριών στον κλάδο.”

 

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή