Σύντομα (25/07/15)

2' 16" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Προς εφαρμογή το σχέδιο διάσωσης της Μπάμπης Βωβός

Σε τροχιά εφαρμογής τίθεται πλέον το σχέδιο διάσωσης της Μπάμπης Βωβός – Διεθνής Τεχνική Α.Ε., όπως αυτό εγκρίθηκε πρόσφατα από το αρμόδιο δικαστήριο. Το πρώτο βήμα αναμένεται να πραγματοποιηθεί στη δρομολογούμενη έκτακτη γενική συνέλευση, που θα πραγματοποιηθεί στις 13 Αυγούστου. Οι μέτοχοι σε αυτήν θα κληθούν να εγκρίνουν την απόσχιση και εισφορά του κλάδου ανάπτυξης και εκμετάλλευσης εμπορικού κέντρου –δηλαδή την εισφορά του ημιτελούς εμπορικού κέντρου στον Βοτανικό– σε νέα 100% θυγατρική εταιρεία που θα συσταθεί για τον σκοπό αυτό, με την επωνυμία Alpha Επενδυτικής Περιουσίας Ελαιώνα Α.Ε. Οι μετοχές της νέας εταιρείας αναμένεται να μεταβιβαστούν στις πιστώτριες τράπεζες.

Το βραβείο Expedia Insiders’ Select 2015 απένειμε η ταξιδιωτική ιστοσελίδα Expedia στο ξενοδοχείο Τhe Met του Ομίλου Χανδρή. Το The Met στη Θεσσαλονίκη διαθέτει μεταξύ άλλων 212 δωμάτια και σουίτες καθώς και 13 αίθουσες για τη διεξαγωγή συνεδρίων και άλλων εκδηλώσεων. Το εν λόγω βραβείο απονέμεται σε ετήσια βάση στα καλύτερα ξενοδοχεία της παγκόσμιας αγοράς που συνεργάζεται η Expedia όπως τα επέλεξαν οι πελάτες της με βάση τις εμπειρίες τους. Εκτός από το Τhe Met το σχετικό βραβείο κατέκτησε άλλο ένα ελληνικό ξενοδοχείο. Πρόκειται για το GDM Megaron στη Κρήτη.

Το Ιατρικό διευρύνει τη συνεργαία με MetLife

Ο όμιλος Ιατρικού Αθηνών διευρύνει τη συνεργασία του με την ασφαλιστική εταιρεία MetLife, εντάσσοντας στα ειδικά συμβεβλημένα νοσηλευτήρια και το Παιδιατρικό Κέντρο Αθηνών. Στο πλαίσιο της νέας συνεργασίας με το Παιδιατρικό Κέντρο Αθηνών, οι ασφαλισμένοι της MetLife μπορούν να απολαμβάνουν προνόμια, όπως δωρεάν διαγνωστικές εξετάσεις αξίας 150 ευρώ σε περίπτωση έκτακτου περιστατικού, εκπτώσεις στα έξοδα νοσηλείας και δωρεάν ιατρικές επισκέψεις σε συγκεκριμένες ειδικότητες, τόσο για επείγοντα περιστατικά, όσο και για προγραμματισμένες ιατρικές επισκέψεις, όλο το 24ωρο, 365 ημέρες τον χρόνο. Επίσης, στο πλαίσιο της ευρύτερης συνεργασίας της MetLife με κλινικές του Ομίλου Ιατρικού Αθηνών (Ιατρικό Περιστερίου, Ψυχικού, Π. Φαλήρου και το Ιατρικό Διαβαλκανικό Κέντρο στη Θεσσαλονίκη), προβλέπονται για τους ασφαλισμένους της εταιρείας αντίστοιχες παροχές προστιθέμενης αξίας. Περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να βρείτε στην ιστοσελίδα www.metlife.gr (ενότητα: προνόμια Advanced Benefit Club).

Πτώση 1,6% στις τιμές υλικών κατασκευής νέων κτιρίων τον Ιούνιο

Υποχώρηση της τάξεως του 1,6% σημείωσε κατά τον Ιούνιο ο Γενικός Δείκτης Τιμών Υλικών Κατασκευής Νέων Κτιρίων Κατοικιών, έναντι μείωσης κατά 3% τον αντίστοιχο περυσινό μήνα του 2014. Σε σχέση με τον Μάιο, η πτώση διαμορφώθηκε σε 0,1%. Αντίστοιχα, ο μέσος δείκτης του δωδεκαμήνου Ιουλίου 2014 – Ιουνίου 2015, σε σύγκριση με τον ίδιο δείκτη της περιόδου Ιουλίου 2013 – Ιουνίου 2015, σημείωσε πτώση της τάξεως του 2,3%, έναντι αντίστοιχης μείωσης 2,3% κατά τη σύγκριση των προηγούμενων δωδεκάμηνων. Επίσης, πτωτικά κινήθηκε κατά το φετινό δεύτερο τρίμηνο και ο Γενικός Δείκτης Τιμών Κόστους Κατασκευής Νέων Κτιρίων Κατοικιών, ο οποίος υποχώρησε κατά 2,3%, έναντι πτώσης 3,3%, που σημειώθηκε κατά την ίδια σύγκριση των δεικτών του 2014 προς το 2013.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή