ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ

Η PEOPLECERT εξαγόρασε το City & Guilds

i-peoplecert-exagorase-to-city-amp-038-guilds-2100443

Στην εξαγορά των δικαιωμάτων της πιστοποίησης γνώσεων της αγγλικής γλώσσας (ESOL) City & Guilds, του μεγαλύτερου βρετανικού οργανισμού πιστοποίησης, προχώρησε ο όμιλος PEOPLECERT ενισχύοντας την  παρουσία του στη διεθνή αγορά.

Με την εξαγορά της πιστοποίησης City & Guilds, η PEOPLECERT εδραιώνει διεθνείς συνεργασίες και εξασφαλίζει τη διείσδυση στην αγορά πιστοποίησης και αξιολόγησης γνώσεων ξένων γλωσσών, σε παγκόσμιο επίπεδο. Αξίζει να σημειωθεί ότι μόνο την αγγλική γλώσσα μαθαίνουν περισσότεροι από 2 δισεκατομμύρια σπουδαστές, ενώ περίπου, 5 εκατομμύρια πιστοποιούν το γνωστικό τους επίπεδο τόσο στο γραπτό, όσο και στον προφορικό λόγο.

Ο όμιλος PEOPLECERT, ως διεθνούς αναγνώρισης φορέας πιστοποίησης επαγγελματικών δεξιοτήτων, με παρουσία σε περισσότερες από 150 χώρες και δίκτυο εξεταστικών κέντρων που προσεγγίζει παγκοσμίως τα 10.000,  σχεδιάζει να αναβαθμίσει τον τρόπο με τον οποίο παρέχονται οι υπηρεσίες πιστοποίησης στον τομέα της γλωσσομάθειας, αξιοποιώντας τις βραβευμένες, καινοτόμες τεχνολογίες, τις οποίες αναπτύσσει.

“Πιστεύουμε ότι αυτή η εξαγορά αποτελεί μια μεγάλη ευκαιρία να διεισδύσουμε στην παγκόσμια αγορά πιστοποίησης γνώσεων ξένων γλωσσών. Για το λόγο αυτό, προχωρήσαμε στην ίδρυση μιας νέας θυγατρικής εταιρείας της PEOPLECERT Qualifications Ltd, με έδρα το Λονδίνο.” δήλωσε ο Βύρων Νικολαΐδης, Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της PEOPLECERT και υπογράμμισε ότι:

“Οι νέες τεχνολογίες που έχει αναπτύξει η PEOPLECERT, όπως το σύστημα «online proctoring», θα μας επιτρέψει να προσφέρουμε μία νέα προσέγγιση στη διαδικασία της αξιολόγησης των υποψηφίων, δίνοντας την ευκαιρία στους μαθητές και τους εξεταζόμενους να δίνουν εξετάσεις, όπου κι αν βρίσκονται, αρκεί να έχoυν υπολογιστή και ίντερνετ”.