Συνεργασία Interamerican – Cosmote στις ασφάλειες Ι.Χ.

Συνεργασία Interamerican – Cosmote στις ασφάλειες Ι.Χ.

44" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Μία δυναμική συνεργασία προώθησης της προνομιακής ασφάλισης οχημάτων από την Anytime ξεκίνησαν η Interamerican και η Cosmote, για τους συνδρομητές του προγράμματος προνομίων «Cosmote Deals for You». Συγκεκριμένα, επιπλέον της εκπτωτικής τιμής που παρέχει ήδη η Anytime (25%), η Cosmote επιβραβεύει τους συνδρομητές της προσθέτοντας έκπτωση 5%. Οι ενδιαφερόμενοι λαμβάνουν έναν ψηφιακό κωδικό, που μπορούν να χρησιμοποιήσουν για τη διαδικασία επιλογής του συμβολαίου εκ μέρους τους διαδικτυακά (anytimeonline.gr) ή τηλεφωνικά.

Οι συνεργαζόμενες εταιρείες στοχεύουν στην υψηλότερη ικανοποίηση και επιβράβευση της προτίμησης ενός ευρέως πελατειακού κοινού, εξοικειωμένου με τη χρήση του ψηφιακού περιβάλλοντος. Η Anytime της Interamerican, που ξεκίνησε δραστηριότητα πρωτοποριακά για τη χώρα μας το 2006, αποτελεί την κορυφαία απευθείας ασφάλιση οχημάτων –μέσω Διαδικτύου ή τηλεφώνου – σε ανάπτυξη εργασιών και επενδύσεις για υποδομές στην Ελλάδα, με περισσότερους από 3 εκατ. επισκέπτες του website ετησίως (στοιχεία 2014) και ικανοποίηση πελατών, σύμφωνα με τις μετρήσεις της εταιρείας, 94%.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή