Ο όμιλος Marriott επιστρέφει στην Ελλάδα

Ο όμιλος Marriott επιστρέφει στην Ελλάδα

1' 32" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Επιστρέφει στην Ελλάδα ο ξενοδοχειακός όμιλος της Marriott σε πολυτελή ξενοδοχειακή μονάδα στην Ελούντα της Κρήτης.

Πρόκειται για το ξενοδοχείο Domes of Elounda, το οποίο εντάχθηκε στο χαρτοφυλάκιο της αλυσίδας Autograph Collection Hotels του ομίλου της Marriott. Υπενθυμίζεται ότι ο όμιλος της Marriott είχε αποχωρήσει στα τέλη του 2013 από τη διαχείριση του ομώνυμου τότε ξενοδοχείου στη Λεωφόρο Συγγρού, το οποίο σήμερα λειτουργεί υπό την επωνυμία Athens Ledra Hotel. Ωστόσο, υψηλόβαθμα στελέχη του ομίλου είχαν αφήσει ανοιχτό το ενδεχόμενο επιστροφής της Marriott στην ελληνική αγορά, η οποία λαμβάνει σάρκα και οστά τώρα μέσω της συνεργασίας της με την ξενοδοχειακή μονάδα Domes of Elounda. Ετσι, μετά τη Starwood και τη Ηilton άλλος ένας μεγάλος διεθνής ξενοδοχειακός όμιλος αποκτά παρουσία σε δημοφιλή τουριστικό προορισμό στην Περιφέρεια της χώρας. Επιπλέον, η Marriott διατηρεί ενεργό το ενδιαφέρον για επιστροφή της και στην αθηναϊκή ξενοδοχειακή αγορά.

Σημειώνεται ότι το Domes of Elounda σε ειδική τελετή για την απονομή των βραβείων World Travel Awards, που πραγματοποιήθηκε πρόσφατα στη Σαρδηνία, παρουσία 250 κορυφαίων διεθνώς στελεχών του ξενοδοχειακού κλάδου, κέρδισε για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά το βραβείο του κορυφαίου πολυτελούς ξενοδοχείου με σουίτες στην Ελλάδα αλλά και το βραβείο του κορυφαίου ξενοδοχείου με σουίτες. Στην τελετή των βραβείων παρέστη ο δρ Γιώργος Σπανός, αντιπρόεδρος της Ledra Hotels and Villas S.A., ιδιοκτήτριας εταιρείας του Domes of Elounda.

Σύμφωνα με στοιχεία της Ledra Hotels and Villas S.A., το 2014 οι επενδύσεις που πραγματοποίησε στο Domes of Elounda ξεπέρασαν τα 10 εκατ. ευρώ, ενώ συνολικά στην Ελούντα, όπου η εταιρεία διαθέτει και το Sentido Elounda Blu, υπερέβησαν τα 13 εκατ. ευρώ. Οπως δήλωσε, μεταξύ άλλων, ο κ. Σπανός: «Με επενδύσεις και έμφαση στην καινοτομία προσπαθούμε να δώσουμε δυναμική ποιότητας σε προορισμούς στην Κρήτη, δημιουργώντας δεκάδες νέες θέσεις εργασίας για νέα παιδιά, αποφοίτους των σχολών της χώρας αλλά και έμπειρα στελέχη, σε μια εποχή που η τόνωση της απασχόλησης είναι ζητούμενο».

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή