Σύντομα (01/10/15)

3' 24" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Νέο πρόγραμμα ευέλικτης ασφάλισης ΜμΕ από την ΑΧΑ

Ανταποκρινόμενη στις δυσκολίες της σημερινής εποχής, η ΑΧΑ δημιούργησε το «Business4all», μία ομπρέλα προστασίας μικρομεσαίων επιχειρήσεων και ελεύθερων επαγγελματιών με περιουσία έως 1 εκατ. ευρώ. Το πρόγραμμα εξασφαλίζει ένα πρωτοποριακό εργαλείο τιμολόγησης, με τη βοήθεια του οποίου μπορεί να επιλέξει τις καλύψεις και να χτίσει βήμα βήμα το ασφάλιστρό του. Επιλέγοντας το «Business4all», οι επιχειρηματίες μπορούν να προστατεύσουν την περιουσία της επιχείρησής τους, συμπεριλαμβανομένων των εμπορευμάτων και του εξοπλισμού της, την ομαλή συνέχιση της λειτουργίας της με την κάλυψη απώλειας κερδών ή ενοικίων, τις ευθύνες της έναντι τρίτων, αλλά και ως εργοδότη με την ασφάλιση αστικής ευθύνης και το ανθρώπινο δυναμικό της με την κάλυψη προσωπικού ατυχήματος. Το «Business4all» επιβραβεύει τις προστατευμένες επιχειρήσεις και παρέχει έκπτωση έως και 30% στις καλύψεις πυρός, όταν έχουν ληφθεί επιπλέον μέτρα πυροπροστασίας, και έκπτωση έως και 35% στην κάλυψη κλοπής, όταν η επιχείρηση διαθέτει επιπλέον μέτρα κατά της κλοπής.

Αυξήθηκαν οι αφίξεις Γάλλων στο αεροδρόμιο Ηρακλείου

Αύξηση κατά 11,5% και 15,4% παρουσίασαν οι αφίξεις από τη Γαλλία στο αεροδρόμιο του Ηρακλείου τον Ιούλιο και τον Αύγουστο, αντίστοιχα, ανέφερε ο εντεταλμένος σύμβουλος Τουρισμού της Περιφέρειας Κρήτης Μιχάλης Βαμιεδάκης στο πλαίσιο της επίσκεψής του στην τουριστική έκθεση Top Resa IFTM, η οποία πραγματοποιείται στο Παρίσι. Ο κ. Βαμιεδάκης εκτίμησε πως οι αφίξεις των Γάλλων τουριστών στην Κρήτη θα αυξηθούν περαιτέρω το 2016. Επίσης, εξήγησε ότι η αύξηση των Γάλλων γενικότερα στη χώρα μας οφείλεται εν μέρει στην αναταραχή που υπήρξε στη Βόρεια Αφρική, παραδοσιακό προορισμό γι’ αυτούς, αλλά και στο γεγονός ότι τα τελευταία χρόνια η Ελλάδα καθιερώνεται στη συνείδησή τους ως ένας ασφαλής, ποιοτικός και ανταγωνισμός προορισμός. Εξάλλου, στο λιμάνι του Ηρακλείου κατέπλευσε, χθες, εκτάκτως για πρώτη φορά το κρουαζιερόπλοιο «Mein Schiff 3» της εταιρείας Tui Cruises με περίπου 2.527 επιβάτες και 1.250 μέλη πληρώματος. Σημειώνεται ότι το λιμάνι του Ηρακλείου προετοιμάστηκε για την υποδοχή του κρουαζιερόπλοιου σε διάστημα 10 ωρών από τη στιγμή που ειδοποιήθηκε για την άφιξή του.

H εισηγμένη ΒΙΣ ανακοίνωσε το βράδυ της Τρίτης το κλείσιμο του εργοστασίου συσκευασίας χάρτου στον Βόλο. Αμεσα χάνουν τη δουλειά τους 31 εργαζόμενοι σε σύνολο 170 που απασχολεί η εταιρεία συμφερόντων της οικογένειας Ιωάννη Φιλίππου, που ελέγχει τη ΦΑΓΕ. Σε ανακοίνωσή της, η εταιρεία αναφέρει πως το γεγονός αυτό δεν θα επηρεάσει τον κύκλο εργασιών της και αναμένεται ότι θα βελτιώσει τα οικονομικά της αποτελέσματα, «διότι το παραγόμενο χαρτί από τη μονάδα χαρτοποιίας θα αντικατασταθεί από αγοραζόμενο, το οποίο είναι κατά πολύ φθηνότερο». Οπως εξηγεί η εταιρεία, η απόφαση αυτή ελήφθη επειδή τόσο η δυνατότητα τεχνολογικής αναβάθμισης της μονάδας χαρτοποιίας όσο και αντικατάστασής της με καινούργια, ώστε να καταστεί ποιοτικά και κοστολογικά ανταγωνιστική, δεν είναι εφικτή ούτε βιώσιμη.

Στο Ναύπλιο φορείς της κρουαζιέρας

Στο λιμάνι του Ναυπλίου βρέθηκε κλιμάκιο της Ενώσεως Εφοπλιστών Κρουαζιεροπλοίων και Φορέων Ναυτιλίας (ΕΕΚΦΝ), με αντικείμενο την ενίσχυση της δραστηριότητας της κρουαζιέρας. Στο πλαίσιο τέθηκαν επί τάπητος το ζήτημα της ολοκλήρωσης των εργασιών εκβάθυνσης της λιμενολεκάνης και του διαύλου του λιμανιού σε βάθος εννέα μέτρων. Επίσης, συζητήθηκε η κατασκευή σύγχρονης αίθουσας επιβατών, με όλο τον αναγκαίο εξοπλισμό, ώστε να υπάρξει αναβάθμιση των μέτρων ασφαλείας που προβλέπονται από τον Διεθνή Κώδικα ISPS, καθώς και η εκπόνηση μελέτης για την επιμήκυνση των κρηπιδωμάτων για την εξυπηρέτηση περισσότερων πλοίων.

Νέο site από την British American Tobacco Hellas

Σε λειτουργία βρίσκεται η νέα εταιρική ιστοσελίδα της British American Tobacco Hellas, που είναι ειδικά διαμορφωμένη για την ελληνική αγορά όπου η εταιρεία έχει σημαντική παρουσία και συμβολή στην οικονομία της χώρας. Το νέο site (www.bathellas.gr) είναι «ντυμένο» με υλικό και φωτογραφίες από τη δραστηριότητα της εταιρείας στην Ελλάδα με τρόπο μοντέρνο και φιλικό προς τον χρήστη του Ιντερνετ. Παράλληλα, σημαντική καινοτομία είναι ότι οι εργαζόμενοι «συστήνουν» την εταιρεία στους χρήστες του Ιντερνετ καταθέτοντας με τον δικό τους τρόπο τις απόψεις τους για το εργασιακό περιβάλλον της British American Tobacco Hellas, που έχει βραβευτεί επανειλημμένα ως ένα από τα κορυφαία στην Ελλάδα. Το site, που είναι σχεδιασμένο σύμφωνα με τα διεθνή πρότυπα του ομίλου της British American Tobacco με έμφαση στην ελληνική ταυτότητα της εταιρείας, αποτελεί ένα νέο διαδικτυακό κανάλι επικοινωνίας και για τους άμεσους συνεργάτες σε όλη την Ελλάδα.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή