ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ

Ανανέωση συνεργασιών συμβολαιακής κτηνοτροφίας

ananeosi-synergasion-symvolaiakis-ktinotrofias-2106098

Ο όμιλος Τυράς και η Τράπεζα Πειραιώς ανακοίνωσαν την ανανέωση των συνεργασιών συμβολαιακής κτηνοτροφίας για 3η συνεχόμενη χρονιά.

Ειδικότερα, στο πρόγραμμα συμμετέχει η εταιρεία Τυράς Α.Ε. καθώς και η θυγατρική της ανώνυμη εταιρεία με την επωνυμία Ελληνικά Γαλακτοκομεία Α.Ε. και τους διακριτικούς τίτλους «Ολυμπος» και «Ροδόπη», που διαθέτει παραγωγικές εκμεταλλεύσεις στη Λάρισα και στην Ξάνθη, όπου και παράγονται προϊόντα γάλακτος από πρώτη ύλη γάλακτος εκμεταλλεύσεων κτηνοτρόφων από τις περιοχές Θεσσαλίας, Ηπείρου και Β. Ελλάδος.

Η Βιομηχανία Γάλακτος Τυράς Α.Ε., με έδρα τα Τρίκαλα Θεσσαλίας, παράγει στις σύγχρονες εγκαταστάσεις της μια μεγάλη γκάμα πιστοποιημένων παραδοσιακών προϊόντων γάλακτος (τυρί, γιαούρτη, κρέμα γάλακτος). Ο λεπτομερής επιχειρηματικός σχεδιασμός της, σε συνδυασμό με την υψηλή κατάρτιση, τη γνώση, την εμπειρία και το μεράκι που διακρίνει όλο το ανθρώπινο δυναμικό της, αποτελεί τον βασικό παράγοντα για την ανάπτυξή της.

H εταιρεία Ελληνικά Γαλακτοκομεία Α.Ε., με έδρα και παραγωγική εκμετάλλευση στη Λάρισα, επιβεβαιώνει μέσα από την πολύχρονη εμπειρία της και την ανοδική της πορεία τη δέσμευσή της για την παραγωγή γαλακτοκομικών προϊόντων υψηλής ποιότητας. Η εταιρεία, πιστή στις αξίες της για σεβασμό προς τους καταναλωτές, τους εργαζομένους και το περιβάλλον, επενδύει στην καινοτομία για την παραγωγή παραδοσιακών βιολογικών προϊόντων.

Επίσης, η παραγωγική μονάδα που η εταιρεία Ελληνικά Γαλακτοκομεία Α.Ε. διατηρεί στην Ξάνθη συγκεντρώνει σχεδόν ολόκληρη την ποσότητα γάλακτος που παράγεται στην ευρύτερη περιοχή της Θράκης και του Εβρου.