Επέκταση της Ledra Hotels στα Χανιά

Επέκταση της Ledra Hotels στα Χανιά

1' 15" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Nέο μπουτίκ ξενοδοχείο θα κατασκευάσει σε ιδιόκτητη έκταση στα Χανιά η Ledra Hotels and Villas, η οποία διαθέτει δύο πολυτελείς ξενοδοχειακές μονάδες στην περιοχή της Eλούντας και συγκρότημα τουριστικών κατοικιών στον Αγιο Νικόλαο, ανέφερε, χθες, ο αντιπρόεδρος της αλυσίδας, Γιώργος Σπανός.

Η αλυσίδα έκλεισε πρόσφατα 20ετή συμφωνία franchise με την αλυσίδα της Marriott International για τη πολυτελή μονάδα της Domes of Elounda στην Ελούντα. Σύμφωνα με τον κ. Σπανό, με την εν λόγω συμφωνία το ξενοδοχείο εντάχθηκε στο δίκτυο ανεξάρτητων ξενοδοχειακών μονάδων Autograph Collection Hotel της Marriott. Eπίσης, σημείωσε ότι η συνεργασία με την αλυσίδα της Marriott θα επιτρέψει στη Ledra να προσελκύσει περισσότερους τουρίστες από ώριμες αγορές όπως αυτή των ΗΠΑ, αλλά και αναδυόμενες όπως της Κίνας και της Ινδίας. Παράλληλα, θα επιχειρήσει να επιμηκύνει την τουριστική σεζόν καθώς φέτος το Domes of Elounda θα κλείσει στις 2 Νοεμβρίου, ενώ για του χρόνου προγραμματίζεται να επαναλειτουργήσει στις 25 Μαρτίου. Ο αντιπρόεδρος της αλυσίδας εκτίμησε ότι το 2016, εκτός απροόπτου, θα είναι μια καλή χρονιά για τον ελληνικό τουρισμό, επισημαίνοντας πως ήδη οι κρατήσεις στα ξενοδοχεία της Ledra έχουν ξεκινήσει με ανοδικές τάσεις. Με αφορμή τη συνεργασία με τη διεθνή αλυσίδα, ο κ. Σπανός ανέφερε ότι η Marriott επιθυμεί την περαιτέρω ενίσχυση της παρουσίας της στην ελληνική ξενοδοχειακή αγορά. Ειδικότερα, πρόσθεσε ότι εξετάζει περιπτώσεις ξενοδοχείων για την επανατοποθέτησή της στην αγορά της Αθήνας. Να σημειωθεί ότι η Ledra Hotels and Villas υλοποίησε την τελευταία διετία επενδύσεις ύψους περίπου 13 εκατ. ευρώ στα δύο της ξενοδοχεία, Domes of Elounda και Sentido Elounda Blu.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή