Σύντομα (21/10/15)

3' 16" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Νέα εφαρμογή για κινητά από Εθνική Ασφαλιστική

Τη νέα καινοτόμο εφαρμογή για κινητά τηλέφωνα «Ethnodigos», που στοχεύει στην υποβοήθηση των οδηγών και όχι μόνο, δημιούργησε και παρουσίασε χθες η Εθνική Ασφαλιστική. Πρόκειται για μια εφαρμογή για κινητά, ειδικά σχεδιασμένη για να βελτιώσει την καθημερινή μετακίνηση, προωθώντας παράλληλα έναν οικονομικό και ασφαλή τρόπο οδήγησης. Ο «Ethnodigos» αποτελεί ό,τι πιο σύγχρονο και χρηστικό στην κατηγορία του και παράλληλα είναι το βασικό εργαλείο ενός ολοκληρωμένου προγράμματος πιστότητας και προσωποποιημένης επικοινωνίας με τους καταναλωτές, με βασικό κανάλι αυτό των κινητών τηλεφώνων. Ειδικότερα, για τους πελάτες της Εθνικής Ασφαλιστικής, η εφαρμογή «Ethnodigos» παρέχει τη δυνατότητα εγγραφής με το ασφαλιστήριό τους απλά και εύκολα και με άμεση πρόσβαση στα συμβόλαια αυτοκινήτου και ζωής και υγείας. Παράλληλα προσφέρει στους χρήστες άμεση ενημέρωση για τις καλύψεις τους, τις ζημιές και την ημερομηνία ανανέωσης των συμβολαίων, με τη δυνατότητα ακόμη και πληρωμής μέσω του κινητού. Επιπλέον, όλοι οι χρήστες, πελάτες και μη, διευκολύνονται στις ηλεκτρονικές συναλλαγές τους με την Εθνική Ασφαλιστική, καθώς έχουν πρόσβαση στα προγράμματα ασφάλισης της εταιρείας, όπως επίσης και τη δυνατότητα για τιμολόγηση και online αγορά συμβολαίου ασφάλισης Ε.Ι.Χ. και ΜΟΤΟ.

Προσφυγή του Οργανισμού Λιμένος Πειραιώς στο ΣτΕ

Αμφισβητεί ο Οργανισμός Λιμένος Πειραιώς το ποσό των 14 εκατομμυρίων ευρώ που προσδιορίστηκε με υπουργική απόφαση για την κάλυψη ασφαλιστικών εισφορών 131 υπαλλήλων που αποχώρησαν στα μέσα του 2010 με εθελούσια έξοδο. Η ΟΛΠ Α.Ε. προσέφυγε στο ΣτΕ και ζητεί την ακύρωση της υπουργικής απόφασης με την οποία προσδιορίστηκε η επιβάρυνση της εταιρείας έναντι του ΙΚΑ και του ΕΤΕΑ (Ενιαίο Ταμείο Επικουρικής Ασφάλισης) για την κάλυψη εισφορών που αφορούσαν την αναγνώριση πλασματικού χρόνου ασφάλισης του προσωπικού. Με την προσφυγή ο Οργανισμός Λιμένος Πειραιώς υποστηρίζει ότι έχει καταβάλλει μεγαλύτερο ποσόν από αυτό που έπρεπε, γιατί με διάφορους νόμους του 2011 και του 2012 έγιναν οι γνωστές μειώσεις των κύριων και επικουρικών συντάξεων και συνεπώς τα ταμεία έχουν καταβάλλει σαφώς μικρότερα ποσά από εκείνα με τα οποία επιβαρύνθηκε η εταιρεία.

Στη Σύρο βρέθηκε κλιμάκιο της Ενωσης Εφοπλιστών Κρουαζιερόπλοιων και Φορέων Ναυτιλίας (ΕΕΚΦΝ), όπου είχε συνάντηση με τους αρμόδιους φορείς της Τοπικής Αυτοδιοίκησης, αλλά και τους εκπροσώπους της διοίκησης του λιμανιού της πρωτεύουσας των Κυκλάδων. Στο πλαίσιο των σχετικών επαφών, τέθηκαν επί τάπητος ζητήματα σχετικά με τη βελτίωση της πρόσβασης στο λιμάνι, με έμφαση στην ανάπτυξη της δραστηριότητας της κρουαζιέρας. Στο πλαίσιο αυτό, συζητήθηκαν, μεταξύ άλλων, η επιμήκυνση του υπάρχοντος προβλήτα σε ικανό μήκος, ώστε να μπορούν να εξυπηρετούνται κρουαζιερόπλοια μήκους 260 και πλέον μέτρων, η εκβάθυνση του λιμανιού κατά μήκος της προβλήτας κρουαζιέρας και η αξιοποίηση του παραδοσιακού πέτρινου κτιρίου, μπροστά από την προβλήτα, ώστε να μετατραπεί σε έναν σύγχρονο σταθμό εξυπηρέτησης επιβατών.

Σαράντα χρόνια Career Days στο Deree

Με επιτυχία ολοκληρώθηκε και φέτος η σειρά εκδηλώσεων Career Days του Deree στις 15 Οκτωβρίου, μετά από τέσσερις ημέρες παρουσιάσεων, διαλέξεων αλλά και συνεντεύξεων με εκπροσώπους εταιρειών. Σύμφωνα με σχετική ανακοίνωση, ο θεσμός, που γιορτάζει φέτος 40 χρόνια από την ίδρυσή του, δίνει στους φοιτητές τη δυνατότητα να συνδεθούν με την αγορά και να αποκτήσουν την πολύτιμη εμπειρία μίας συνέντευξης, ενώ ταυτόχρονα ανοίγει την πόρτα του Κολλεγίου στους επαγγελματίες της αγοράς, βοηθώντας τους να αναζητήσουν μελλοντικούς συνεργάτες ανάμεσα σε νέους με ικανότητες. Στις φετινές εκδηλώσεις συμμετείχαν 66 διεθνείς εταιρείες.

Στην αγορά της Ασίας η Profile Software

Η εισηγμένη Profile Software επεκτείνει τις δραστηριότητές της στην ευρύτερη περιοχή της Ασίας με ομάδα προσωπικού και παρουσία σε εξειδικευμένες εκδηλώσεις του κλάδου. Διαθέτοντας ήδη τοπική παρουσία, μέσω των γραφείων στη Σιγκαπούρη, η εταιρεία θα παρουσιάσει τις αναγνωρισμένες λύσεις της καθώς και νέες εφαρμογές για τον κλάδο της διαχείρισης επενδύσεων σε δύο κεντρικές εκδηλώσεις του χώρου. Αύριο 22 Οκτωβρίου η εταιρεία συμμετέχει στο Indonesian Wealth Management Forum, το οποίο πραγματοποιείται στο Shagri-La Hotel στην Τζακάρτα της Ινδονησίας. Η εκδήλωση προσφέρει πληροφόρηση για την αγορά με αναφορές και παρουσιάσεις από οργανισμούς, ασφαλιστικές και συμβουλευτικές εταιρείες, καθώς και εταιρείες τεχνολογίας. Επιπλέον, η Profile χορηγεί τις εργασίες του 7ου BankTech Asia Conference στις 18 και 19 Νοεμβρίου 2015, που πραγματοποιείται στο Grand Millennium στην Κουάλα Λουμπούρ της Μαλαισίας.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή