Κορυφαίο resort της Ευρώπης αναδείχθηκε το Canaves Oia Santorini

Κορυφαίο resort της Ευρώπης αναδείχθηκε το Canaves Oia Santorini

2' 4" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Στην κορυφή της λίστας μεταξύ των καλύτερων Resorts της Ευρώπης βρίσκεται το ξενοδοχείο Canaves Oia Santorini, στην Οία της Σαντορίνης. Ειδικότερα, η πολυτελής ξενοδοχειακή μονάδα της Σαντορίνης κατέλαβε την πρώτη θέση στη λίστα με τα 30 κορυφαία Resorts στην Ευρώπη, που δημοσιοποίησε το Conde Nast Traveller, το δημοφιλέστερο ταξιδιωτικό περιοδικό σε παγκόσμιο επίπεδο.

Παράλληλα, το Canaves Oia Santorini περιλήφθηκε και στη λίστα με τα 100 κορυφαία ξενοδοχεία και Resorts στον κόσμο, καταλαμβάνοντας την 34η θέση. Προκειμένου να καταρτιστούν οι λίστες, ελήφθησαν υπόψη οι κριτικές των αναγνωστών του περιοδικού. Η μονάδα συγκέντρωσε συνολικά 95.713 βαθμούς. Επιπλέον, το TripAdvisor, μεγαλύτερος διαδικτυακός ταξιδιωτικός τόπος παγκοσμίως, περιέλαβε τη μονάδα της Σαντορίνης στη λίστα με τα 25 κορυφαία ξενοδοχεία στην Ελλάδα για το 2015. Με βάση τις κριτικές των χρηστών του ιστότοπου, το ξενοδοχείο κατέλαβε την πέμπτη θέση στη σχετική κατάταξη.

Η πεντάστερη μονάδα βρίσκεται σε ένα από τα υψηλότερα σημεία της Σαντορίνης. Σμιλεμένες στους λευκούς βράχους παραδοσιακές κάναβες (οινοποιεία) του 17ου αιώνα έχουν μετατραπεί σε φιλοτεχνημένες σουίτες που συνδυάζουν τη σύγχρονη αισθητική με το παραδοσιακό στοιχείο. Μετά την ανακαίνιση το 2014, οι σύγχρονες εγκαταστάσεις του ξενοδοχείου περιλαμβάνουν μία μεγάλη πισίνα με μπαρ κάτω από το νερό και με πανοραμική θέα στην Καλντέρα και το ηφαίστειο. Το ξενοδοχείο δίνει ιδιαίτερη βαρύτητα στην παροχή υψηλού επιπέδου υπηρεσιών, ενώ έχει εστιάσει στην ανάπτυξη θεματικών προϊόντων, όπως για παράδειγμα στον γαμήλιο τουρισμό που αναπτύσσεται με ταχείς ρυθμούς σε παγκόσμιο επίπεδο.

Με βάση το Conde Nast Traveller, άλλα τέσσερα ελληνικά ξενοδοχεία, εκτός από το Canaves Oia Santorini, περιλαμβάνονται στη σχετική λίστα.

Αναλυτικά, την 3η θέση κατέλαβε το ξενοδοχείο Perivolas στην Οία της Σαντορίνης με 94.085 βαθμούς, τη 13η θέση το ξενοδοχείο Mystique (Luxury Collection), επίσης, στη Σαντορίνη με 88.628 βαθμούς, την 24η θέση το ξενοδοχείο Βlue Palace Resort and Spa (Luxury Collection) στην Ελούντα της Κρήτης με 86.208 βαθμούς και την 30ή θέση το ξενοδοχείο Mykonos Grand Hotel Resort στη Μύκονο με 82.015 βαθμούς.

Στη λίστα του Conde Nast Traveller με τις 100 κορυφαίες ξενοδοχειακές μονάδες και Resorts στον κόσμο καταγράφεται άλλη μία ελληνική παρουσία, του ξενοδοχείου Perivolas που κατέλαβε την 84η θέση. Τη πρώτη θέση στην παγκόσμια λίστα κατέλαβε το Singita Grumeti στην Τανζανία με 99.745 βαθμούς, τη δεύτερη θέση το The Lodge and Spa at Brush Greek Ranch στις ΗΠΑ, την τρίτη θέση το Bushmans Kloof Wilderness Reserve and Wellness Retreat στη Νότια Αφρική με 98.945 βαθμούς, την τέταρτη θέση το ΙTC Βharat (Luxury Collection) στην Ινδία με 98.319 βαθμούς και την πέμπτη θέση το Portrait Roma στην Ιταλία με 98.009 βαθμούς.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή