Μετοχές που ξεχώρισαν

1' 30" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

MIG

Αύξηση πωλήσεων

Αξιοσημείωτη αύξηση παρουσίασε η εμπορευσιμότητα της μετοχής της ΜIG στις τελευταίες συνεδριάσεις του Οκτωβρίου. Περισσότερα από 3,5 εκατ. τεμάχια άλλαξαν χέρια, ενώ ο μετοχικός τίτλος δεν παρουσίασε μεταβολή την τελευταία χρηματιστηριακή εβδομάδα. Το α΄ εξάμηνο του 2015 οι ενοποιημένες πωλήσεις του ομίλου MIG κατέγραψαν ετήσια άνοδο 26 εκατ. ευρώ, ήτοι 4,7%, και ανήλθαν στα 586,1 εκατ. ευρώ, παρά τις συνεχιζόμενες δυσκολίες στους περισσότερους κλάδους της ελληνικής οικονομίας.

Εβροφάρμα

Κέρδη 8,51%

Εβδομαδιαία κέρδη 8,51% κατέγραψε η μετοχή της βιομηχανίας γάλακτος Εβροφάρμα, φθάνοντας τα επίπεδα των 0,293 ευρώ (κλείσιμο 29/10). Η διοίκηση της εταιρείας στοχεύει στην αύξηση των μεριδίων γάλακτος στην εγχώρια αγορά. Στο πλαίσιο αυτό, η θυγατρική Campus A.E. με το cluster (ένας μοντέρνος συνεργατισμός) των δώδεκα νεαρών κτηνοτρόφων που δημιούργησε στο χωριό Μέστη, παράγει 35 τόνους γάλα ημερησίως και ανέρχεται σχεδόν στο 2,5% της εθνικής παραγωγής νωπού αγελαδινού γάλακτος.

Σωληνουργεία Τζιρακιάν Προφίλ

Προσημείωση ακινήτου

Σοβαρά οικονομικά προβλήματα αντιμετωπίζει η εισηγμένη «Σωληνουργεία Τζιρακιάν Προφίλ». Η μετοχή αυτή την εβδομάδα υπέστη απώλειες 19,45%. Η διοίκηση έχει συγκαλέσει έκτακτη γενική συνέλευση των μετόχων της στις 13 Νοεμβρίου 2015. Οι μέτοχοι καλούνται να εγκρίνουν την προσημείωση υποθήκης σε ακίνητα ιδιοκτησίας της εταιρείας. Επίσης στην ίδια συνέλευση θα εκλέξουν νέο διοικητικό συμβούλιο. Η μετοχή της «Σωληνουργεία Τζιρακιάν Προφίλ» έχει μεταφερθεί στην κατηγορία επιτήρησης από τη συνεδρίαση της 11.09.2013.

ΟΤΕ

Ενιαίο εμπορικό σήμα

Διακρίθηκε η μετοχή του ΟΤΕ αυτή την εβδομάδα στο Χρηματιστήριο Αθηνών καταγράφοντας συνολικά κέρδη 3,32%. Η θετική πορεία της μετοχής συνδέεται και με την καθιέρωση της ενιαίας εμπορικής μάρκας Cosmote για όλα τα προϊόντα σταθερής, κινητής και Ιντερνετ που ήδη εφαρμόζει ο όμιλος ΟΤΕ. Με την κίνηση αυτή, όλοι οι πελάτες του ομίλου θα έχουν πρόσβαση σε όλα τα προϊόντα και τις υπηρεσίες με ευκολία και με ένα σημείο αναφοράς σε όλα τα κανάλια επαφής: καταστήματα, τηλεφωνική εξυπηρέτηση και online επικοινωνία.

 

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή