50.000€ από την WIND Running Team στο πλαίσιο του Μαραθώνιου

50.000€ από την WIND Running Team στο πλαίσιο του Μαραθώνιου

1' 38" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Τo ποσό των 50.000€ που συγκεντρώθηκε μέσα από μία σειρά ενεργειών κοινωνικής προσφοράς της WIND στο πλαίσιο του 33ου Μαραθώνιου της Αθήνας, μοιράστηκαν εξίσου το φιλανθρωπικό σωματείο «Οι Φίλοι Του Παιδιού» και το Σωματείο Φροντίδας Ατόμων με Νευρομυϊκές Παθήσεις «MDA Ελλάς».

Η παράδοση των δύο επιταγών, από 25.000€, πραγματοποιήθηκε σήμερα το μεσημέρι σε κεντρικό κατάστημα WIND στην Αθήνα, παρουσία προέδρων των δύο φορέων, στελεχών και «πρεσβευτών» της WIND Running Team, που έλαβαν μέρος την Κυριακή 8 Νοεμβρίου στη μεγάλη γιορτή αθλητισμού και πολιτισμού.

Ως Επίσημος Χορηγός του Αυθεντικού Μαραθωνίου της Αθήνας, Ονομαστικός Χορηγός των Αγώνων Δρόμου 5χλμ & 10 χλμ. και Επίσημος Τηλεπικοινωνιακός Πάροχος, η WIND κάλεσε δρομείς αλλά και κάθε ενδιαφερόμενο να συμμετέχει στον αγώνα για καλό σκοπό.

Οι 1500 δρομείς της WIND Running Team, δημοφιλείς πρεσβευτές της ομάδας, που ανταποκρίθηκαν θετικά στην πρόσκληση της WIND να τρέξουν για καλό σκοπό, αλλά και οι  43.000 συνολικά δρομείς της διοργάνωσης που πέρασαν κάτω από την Αψίδα Αγάπης που τοποθέτησε η WIND, όλοι συνέβαλλαν με τη συμμετοχή τους ώστε σήμερα η εταιρεία να προσφέρει το ποσό των 50.000€ στους δύο κοινωνικούς φορείς. Αξίζει να σημειωθεί ότι χιλιάδες χρήστες των social media που ανέβασαν το πιο γλυκό τους χαμόγελο στο WWW.MYWINDSMILE.GR,  και το μοιράστηκαν με ένα hashtag στο #mywindsmile συνέβαλλαν στην αύξηση του ποσού.

Ευχές στα παιδιά έστειλαν όλοι πρεσβευτές της ομάδας, μαζί με την υπόσχεση να τρέξουν ξανά για καλό σκοπό. Ο 33ος Αυθεντικός Μαραθώνιος πέρασε στην ιστορία και μαζί του η …αυθεντική προσφορά χιλιάδων δρομέων που έδωσαν τον καλύτερο εαυτό τους.       

Στη φωτoγραφία από αριστερά:

Αναστασία Καρακατσάνη – 1ης θέση στα 10 χλμ γυναικών με τα χρώματα της WIND

Simon Kassianides –ελληνικής καταγωγής ηθοποιός – σκηνοθέτης, «πρεσβευτής» WIND Running Team

Βάνα Λαβίδα – Πρόεδρος του MDA Ελλάς

Γιώργος Τσαπρούνης – Διευθυντής Εταιρικών Σχέσεων της WIND

Ιωάννα Παναγιωτίδου – Πρόεδρος του Φιλανθρωπικού Σωματείου «Οι Φίλοι Του Παιδιού»

Εύη Φραγκάκη – Δημοσιογράφος «πρέσβυρα» WIND Running Team

Μάρκος Γκούρλιας – 3η θέση στα 5χλμ ανδρών με τα χρώματα της WIND

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή
MHT