Συνεργατικά Δίκτυα Ανοιχτής Καινοτομίας από το ΕΕΑ

Συνεργατικά Δίκτυα Ανοιχτής Καινοτομίας από το ΕΕΑ

41" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Το Επαγγελματικό Επιμελητήριο Αθηνών, διοργανώνει την 3η Τεχνική Συνάντηση του έργου «Συνεργατικά Δίκτυα Ανοιχτής Καινοτομίας / Coopetitive Open Innovation Networks», με διακριτικό τίτλο «COINs», την Τετάρτη, 18/11/2015 και από ώρα 18:00 έως ώρα 22:00, στην αίθουσα  ΠΛΑΤΩΝ στο Ξενοδοχείο ΤΙΤΑΝΙΑ, Πανεπιστημίου 52, Αθήνα.

Στην 3η τεχνική συνάντηση θα γίνει παρουσίαση:

Δομών του Δικτύου Στήριξης Επιχειρηματικότητας του Δήμου Αθηναίων, επιχειρηματικών μοντέλων βιώσιμης ανάπτυξης καινοτόμων προτάσεων από επιχειρήσεις (Startups) με σκοπό την ενθάρρυνση της δικτύωσης και της συνεργασίας των Συνεργατικών Σχημάτων με επιχειρήσεις του Δικτύου Επιχειρηματικότητας του Δήμου της Αθήνας, καθώς και άλλων Δομών στήριξης της επιχειρηματικότητας οι οποίες προάγουν την Καινοτομία, τις Συνέργειες και την Εξωστρέφεια.

Για περισσότερες πληροφορίες οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επισκέπτονται το διαδικτυακό τόπο του Επαγγελματικού Επιμελητηρίου Αθηνών (Ε.Ε.Α.) ή να επικοινωνούν στα τηλέφωνα 210 3380210 – 223 – 279 – 236.

Η είσοδος είναι ελεύθερη.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή