Συνδεδεμένος με τον όμιλο ο νέος tour operator Ikos Holidays

Συνδεδεμένος με τον όμιλο ο νέος tour operator Ikos Holidays

1' 8" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Ενας νέος tour operator με ελληνικές «ρίζες» ξεκίνησε από φέτος τη δραστηριότητά του στη Βρετανία, ο οποίος έχει ως αποκλειστικό αντικείμενο την προώθηση των κρατήσεων για τις μονάδες του ξενοδοχειακού ομίλου Ikos Resorts.

Πρόκειται για τον tour operator Ikos Holidays, o οποίος είναι συνδεδεμένος με τον ξενοδοχειακό όμιλο και ήδη προωθεί κρατήσεις για τη σεζόν του 2016 στα δύο ιδιόκτητα ξενοδοχεία του τελευταίου στη Χαλκιδική: Ikos Oceania και Ikos Olivia. Η ίδρυση του tour operator, ο οποίος είναι μέλος του Συνδέσμου των Ταξιδιωτικών Γραφείων και Τουριστικών Οργανισμών της Βρετανίας (ΑBTA), πέραν της ενίσχυσης των κρατήσεων στις υφιστάμενες μονάδες, αναμένεται να εξυπηρετήσει τις μεγαλύτερες ανάγκες που θα προκύψουν για τον όμιλο όταν διευρύνει τον αριθμό των ξενοδοχείων του.

Χαρακτηριστική είναι η αναφορά στην ιστοσελίδα του tour operator ότι «πολλά περισσότερα Ikos Resorts σε όλη την Ελλάδα έρχονται σύντομα». Επίσης, συμπληρώνει ότι το Ikos προέρχεται από την ελληνική λέξη οίκος. Αυτήν την περίοδο ο tour operator προσφέρει early booking προσφορές με εκπτώσεις έως και 20% για κρατήσεις το καλοκαίρι του 2016. Οι κρατήσεις γίνονται on line, ενώ λειτουργεί και τηλεφωνικό κέντρο με ανοιχτές γραμμές επτά ημέρες την εβδομάδα.

Σημειώνεται ότι η αλυσίδα Ikos Resorts δημιουργήθηκε από την αμερικανικών συμφερόντων Oak Tree Capital Management, η οποία διατηρεί πλειοψηφική συμμετοχή στην ξενοδοχειακή αλυσίδα, και τον όμιλο Σάνη, που έχει μειοψηφική συμμετοχή. Τον έλεγχο της διοίκησης της αλυσίδας ανέλαβε από φέτος ο όμιλος Σάνη.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή