Αύξηση τζίρου 3,5% για Goldair Handling

Αύξηση τζίρου 3,5% για Goldair Handling

47" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Αύξηση κατά 3,5% θα παρουσιάσει ο κύκλος εργασιών της Goldair Handling τη φετινή χρονιά, εξυπηρετώντας 6,3% περισσότερες πτήσεις σε σχέση με το 2014, σύμφωνα με στοιχεία που δημοσιοποίησε χθες η εταιρεία επίγειας εξυπηρέτησης των αεροδρομίων. Αναλυτικά, έως το τέλος του έτους η Goldair Handling αναμένεται να εξυπηρετήσει περισσότερες από 110.000 πτήσεις, 22 εκατ. επιβάτες και 40.000 τόνους εμπορευμάτων σε Ελλάδα, Βουλγαρία και Κύπρο. Επιπλέον, η Goldair Cargo θα έχει αύξηση του μεταφερόμενου φορτίου σε ποσοστό 6% και του κύκλου εργασιών της σε ποσοστό άνω του 8%, με την προσθήκη νέων πελατών.

Η εταιρεία δημιούργησε αυτόν τον χρόνο 82 νέες θέσεις εργασίας, αυξάνοντας τον συνολικό αριθμό των εργαζομένων κατά 19%. Για το 2016 στοχεύει σε νέες επενδύσεις στον τομέα των εμπορευματικών μεταφορών, κ.α.

Σημειώνεται ότι ο όμιλος των εταιρειών της Goldair απασχολεί περίπου 3.000 εργαζόμενους στην Ελλάδα και 750 στο εξωτερικό. Η Goldair αντιπροσωπεύει περί τις 25 ξένες αεροπορικές εταιρείες τόσο για τη μεταφορά επιβατών όσο και εμπορευμάτων.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή