Διεθνείς αστέρες συνεργάζονται με το Johnnie Walker και αποδεικνύουν ότι η χαρά αποτελεί το κλειδί της επιτυχίας

Διεθνείς αστέρες συνεργάζονται με το Johnnie Walker και αποδεικνύουν ότι η χαρά αποτελεί το κλειδί της επιτυχίας

1' 49" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Ο Jenson Button και ο Jude Law μαζί με μια ομάδα από σημαντικούς ανθρώπους όπως η Eva Håkansson , στηρίζουν την επιτυχία τους στη θετική τους αντιμετώπιση στη ζωή . Τι κοινό έχουν μερικοί από τους πιο επιτυχημένους σταρ του σινεμά, αθλητές, μοντέλα, bartenders, εφευρέτες και μουσικούς; Χρωστούν την επιτυχία τους στη χαρά.

Η θετική αντιμετώπιση της ζωής αυτών των επιτυχημένων, διάσημων – ανθρώπων που στοχεύουν συνεχώς στην κορυφή – τους οδήγησε στο να λάβουν μέρος στη νέα διεθνή καμπάνια του Scotch Whisky brand Johnnie Walker με τίτλο Joy will Take you Further, μαζί με μία γκάμα αξιοσημείωτων ανθρώπων από διάφορους τομείς της ζωής.

«Καθ’ όλη τη διάρκεια της καριέρας μου, χρωστάω την επιτυχία μου στη χαρά. Αγαπώ τόσο πολύ αυτό το σπορ που ενώ είναι φυσικό να απολαμβάνω τις όμορφες στιγμές, όταν τα πράγματα δεν πάνε όπως θα ήθελα, πάντα βρίσκω ένα τρόπο να ξεφεύγω από τις δύσκολες καταστάσεις, να είμαι πιο θετικός και να βοηθώ την ομάδα μου να επιτύχει», δήλωσε ο Jenson Button.

Διεθνείς αστέρες συνεργάζονται με το Johnnie Walker και αποδεικνύουν ότι η χαρά αποτελεί το κλειδί της επιτυχίας-1

Ο ηθοποιός Jude Law δήλωσε: “Το να παραμένω θετικός και να ψάχνω τη χαρά κάθε μέρα στη δουλειά μου, αποτελεί σημαντικό στοιχείο της φιλοσοφίας μου και πιστεύω ότι πρόκειται για ένα από τα βασικότερα πράγματα που με βοήθησαν να επιτύχω στην καριέρα μου».

Άλλες διασημότητες που υποστηρίζουν αυτή την αντιμετώπιση της ζωής και εμφανίζονται στη νέα καμπάνια του Johnnie Walker, είναι το alt-rock συγκρότημα από τις Η.Π.Α. OK GO, και το supermodel από το Μεξικό, Montserrat Oliver. Η αντίληψή τους για την επιτυχία και τη πρόοδο, συνάδει με τα στοιχεία της επιστημονικής έρευνας σε σχέση με τη δύναμη της χαράς. 

Εκτός από τους διάσημους, άτομα που έχουν καταρρίψει παγκόσμια ρεκόρ, δηλώνουν ότι η χαρά τους έχει βοηθήσει να πάνε μπροστά.

Διεθνείς αστέρες συνεργάζονται με το Johnnie Walker και αποδεικνύουν ότι η χαρά αποτελεί το κλειδί της επιτυχίας-2

Η Eva Håkansson – η ταχύτερη γυναίκα σε τρεις ρόδες, κάτοχος του παγκόσμιου ρεκόρ, χρησιμοποιώντας τη δική της ηλεκτρική μοτοσικλέτα – δήλωσε: «Για να επιτύχεις θα πρέπει να απολαμβάνεις πραγματικά αυτό που κάνεις. Πρέπει να συνειδητοποιήσεις ότι το ταξίδι αποτελεί την περιπέτεια και όχι ο στόχος σου».

Οι λεκτικές ενδείξεις JOHNNIE WALKER, BLACK LABEL, JOY WILL TAKE YOU FURTHER, KEEP WALKING καθως και οποιεσδήποτε άλλες σχετικές λεκτικές ενδείξεις και λογότυπα είναι σήματα © John Walker and Sons 2015

Aπολαύστε υπεύθυνα
Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή