Δώρα για κάθε “τύπο γραφής”

Δώρα για κάθε “τύπο γραφής”

1' 25" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Τι να πει κανείς για μία εταιρία σαν την PARKER που έχει 125 χρόνια ιστορίας! Το όνομά της έχει γίνει συνώνυμο με την έννοια της γραφής! Σκεφτείτε, μέσα σε 125 χρόνια πόσες συμφωνίες έχουν υπογραφεί, πόσα λογοτεχνικά κείμενα, επιστημονικές μελέτες, εργασίες, ερωτικά γράμματα έχουν γραφτεί και ξαναγραφτεί. Πόσοι έχουν ενθουσιαστεί λαμβάνοντας ένα RARKER ως δώρο!

Και η ιστορία συνεχίζεται!

Ειδικά τώρα στις γιορτές, οι πολυτελείς συσκευασίες των εορταστικών πακέτων PARKER, κερδίζουν τις εντυπώσεις!

Ότι τύπος και αν είναι το αγαπημένο σας πρόσωπο, όποιο trend και αν ακολουθεί, υπάρχει ένα PARKER που του ταιριάζει.

Δώρα για κάθε “τύπο γραφής”-1

Σε αυτούς που τους αρέσει η καινοτομία, μπορείτε να τους χαρίσετε το PARKER Ingenuity με την επαναστατική 5th Technology που προσφέρει εξαιρετική αίσθηση ομαλής ολίσθησης στο χαρτί και θα προσαρμοστεί στο δικό τους  τρόπο γραφής μετά από λίγες λέξεις. Προσφέρεται σε πολυτελή συσκευασία με συρόμενο μηχανισμό και δώρο ένα notebook με αυθεντική δερμάτινη θήκη PARKER.

Για αυτούς που προτιμούν το μοντέρνο design διαλέξτε έναν από τους στυλογράφους της σειράς Urban. Κυκλοφορούν σε πολλές εκδόσεις, με chiseled σχέδια εμπνευσμένα  από έργα του Mondrian, με γεωμετρικές χαράξεις ή με έντονα χρώματα. Η συσκευασία με δώρο το αυθεντικό Notebook PARKER θα κερδίσει σίγουρα τις εντυπώσεις.

Δώρα για κάθε “τύπο γραφής”-2

Αν η προτίμηση είναι για  νεο-ρετρό, σας προτείνουμε τη σειρά PARKER i.m. και ειδικά την έκδοση Vacumatic με το αξεπέραστο μοτίβο με τις οριζόντιες χαράξεις. Θα τη βρείτε σε σετ με Στυλό Διαρκείας και Rollerball με δώρο αυθεντικό Notebook PARKER.

Όποιο PARKER και αν διαλέξετε θα είναι δώρο διαχρονικό, με πραγματική αξία, που θα δώσει χαρά! Ένα δώρο για να σας θυμούνται κάθε μέρα! Δείτε εδώ την πλήρη συλλογή με τις τιμές τους και τα συνεργαζόμενα καταστήματα σε όλη την Ελλάδα. link  http://e-tool2.stixis.gr/

Αποκλειστικός Αντιπρόσωπος: Stixis A.E. Τηλ. 210 6138680 www.stixis.gr

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή