Σύντομα (05/01/16)

3' 12" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Υποστήριξη της Interamerican Βοήθειας από το λογισμικό «ΟnE»

Στο ενιαίο σύστημα λογισμικού «Operations ‘n’ Excellence» (OnE), που έχει αναπτύξει η Interamerican, εντάχθηκε και η διαχείριση των ασφαλιστικών εργασιών της εταιρείας βοήθειας, και συγκεκριμένα τα ατομικά και ομαδικά συμβόλαια της οδικής, της άμεσης ιατρικής βοήθειας και της ταξιδιωτικής ασφάλισης. Ετσι, διευρύνεται περαιτέρω η λειτουργική του «ΟnE», του πρώτου συστήματος στην Ελλάδα που έχει πιστοποιηθεί για την υψηλή τεχνική ποιότητά του με το Trusted Product Maintainability Certificate της SIG και του γερμανικού ινστιτούτου πιστοποίησης TϋViT. Η υποστήριξη της Interamerican Βοήθειας από την πλατφόρμα «ΟnE» σημαίνει ταχύτερες διαδικασίες έκδοσης συμβολαίων και επεξεργασίας-αξιολόγησης κινδύνων στα ομαδικά συμβόλαια, αναθεώρηση της τιμολόγησης όλων των προϊόντων βοήθειας, δυνατότητα ταχύτατης δημιουργίας νέων προϊόντων και ανάπτυξης εργασιών, αυτοματοποιημένη υποστήριξη αποζημιώσεων και μείωση λειτουργικού κόστους. Το συνολικό όφελος που αποδίδεται στους πελάτες, τόσο στη τιμολόγηση όσο και στην ποιότητα των υπηρεσιών, είναι σημαντικό.

Οριακή αύξηση στις ασφαλίσεις αστικής ευθύνης το 2014

Στα 76,6 εκατ. ευρώ ανήλθε το 2014 η παραγωγή του κλάδου ασφάλισης αστικής ευθύνης, καταγράφοντας οριακή αύξηση κατά 0,4% σε σχέση με το 2013. Σύμφωνα με μελέτη που πραγματοποίησε η Ενωση Ασφαλιστικών Εταιρειών Ελλάδος (ΕΑΕΕ), οι αποζημιώσεις του κλάδου το 2014 εκτιμάται ότι διαμορφώθηκαν στα 41,7 εκατ. ευρώ. Σχολιάζοντας τα αποτελέσματα της μελέτης, ο Τζ. Ζόργκνιο, πρόεδρος της Επιτροπής Αστικής Ευθύνης και Επαγγελματικών Ευθυνών της ΕΑΕΕ, σημείωσε ότι «η ασφάλιση της αστικής ευθύνης έρχεται ουσιαστικά να προστατεύσει όλες εκείνες τις υποχρεώσεις που προκύπτουν από το ολοένα πιο σύνθετο νομικό περιβάλλον και καθιστούν πιο αυστηρό το ρυθμιστικό πλαίσιο για τις επιχειρήσεις. Αξιοσημείωτο είναι πως η ζήτηση για ασφάλιση από αστική ευθύνη παρουσιάζει οριακή αύξηση, σε αντίθεση με τη μείωση που παρουσιάζουν σχεδόν όλοι οι υπόλοιποι γενικοί ασφαλιστικοί κλάδοι, και είναι χαρακτηριστικό ότι, ενώ το 2014 το σύνολο των γενικών ασφαλίσεων σημείωσε μείωση 10,1% σε σχέση με το 2013, το ύψος της παραγωγής των ασφαλίστρων της αστικής ευθύνης παρέμεινε στα ίδια επίπεδα».

Τα ψώνια της χρονιάς προσφέρει η Lidl Hellas στους 28 υπερτυχερούς που θα αναδειχθούν από τον διαγωνισμό που διενεργεί η εταιρεία σε όλα της τα καταστήματα. Ο διαγωνισμός ξεκίνησε χθες και θα ολοκληρωθεί στις 31 Ιανουαρίου. Ειδικότερα, η εταιρεία προσφέρει τη δυνατότητα σε 28 υπερτυχερούς να κάνουν αγορές 300 ευρώ μηνιαίως. Οι καταναλωτές μπορούν να συμμετάσχουν αγοράζοντας προϊόντα από τα Lidl αξίας 20 ευρώ, οπότε και παραλαμβάνουν από το ταμείο του καταστήματος ένα δελτίο συμμετοχής. Μέσω της σελίδας www.lidl-hellas.gr/ta-psonia-olis-tis-chronias και εισάγοντας τον εννεαψήφιο κωδικό του δελτίου του, μπορεί να διαπιστώσει αν το δικό του δελτίο είναι το τυχερό. Ενας νικητής θα κληρώνεται σε καθημερινή βάση.

Η IKEA εξόπλισε παιδικό σταθμό στη Θεσσαλονίκη

Τον εξοπλισμό ακόμη ενός παιδικού σταθμού ολοκλήρωσε η IKEA του ομίλου Fourlis. Πρόκειται για τον παιδικό σταθμό «Ελαφάκια» στο Ρύσιο Θεσσαλονίκης, ο οποίος είχε πληγεί από καταστροφές και δεν μπορούσε να φιλοξενήσει παιδιά σε όλες τις αίθουσες. Ο εξοπλισμός έγινε στο πλαίσιο του συνολικού προγράμματος κοινωνικής υπευθυνότητας του ομίλου και ειδικότερα του προγράμματος «Σταθμοί Χαράς» που αφορά τη στήριξη των δημοτικών παιδικών και βρεφονηπιακών σταθμών σε όλη την Ελλάδα. Το 2016 η ΙΚΕΑ θα προχωρήσει στον εξοπλισμό δέκα δημοτικών βρεφικών και παιδικών σταθμών, διαθέτοντας προϊόντα ΙΚΕΑ αξίας άνω των 200.000 ευρώ.

Τέσσερις διακρίσεις από 4 φορείς για την «Καλλιμάνης»

Τέσσερις διακρίσεις από τέσσερις διαφορετικούς φορείς απονεμήθηκαν μέσα στον Δεκέμβριο στην εταιρεία «Καλλιμάνης» για τα επώνυμα προϊόντα της, την κοινωνική δράση της, τη διαχείριση ενέργειας αλλά και την πρόληψη και προστασία του περιβάλλοντος από τα απόβλητα των εργοστασιακών μονάδων της στο Αίγιο. Οι φορείς που βράβευσαν τις πρακτικές της εταιρείας είναι οι Energy Mastering Awards 2015, Made in Greece 2015 Awards της Ελληνικής Ακαδημίας Μάρκετινγκ, Bravo Sustainability Awards της Quality Net Foundation και Waste & Recycling Awards 2015. «Με γνώμονα πάντα τη διατήρηση της ανταγωνιστικότητας και με σεβασμό στο περιβάλλον, προσπαθούμε συνεχώς εδώ και χρόνια να αντιμετωπίσουμε τις ολοένα και αυξανόμενες προκλήσεις μέσα από καινοτόμες ενέργειες», δήλωσε ο κ. Λ. Κρεμμύδας, διευθυντής Συντήρησης και Τεχνικών Εργων της «Καλλιμάνης».

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή