ΒΕΘ: Αμεση ανάγκη ο εποικοδομητικός διάλογος με την Eldorado Gold

ΒΕΘ: Αμεση ανάγκη ο εποικοδομητικός διάλογος με την Eldorado Gold

37" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Να αρχίσει εποικοδομητικό διάλογο με την καναδική εταιρεία Eldorado Gold, ώστε να μη χαθεί η επένδυση εξόρυξης χρυσού στη Βόρεια Ελλάδα, ζητά με ανακοίνωσή της από την κυβέρνηση η διοίκηση του Βιοτεχνικού Επιμελητηρίου Θεσσαλονίκης (ΒΕΘ) και την καλεί να επανεξετάσει το ζήτημα.

«Την ώρα που αναζητούμε επενδύσεις δεν είναι δυνατόν να απομακρύνουμε τις υπάρχουσες. Η προσπάθεια για ανάταξη της ελληνικής οικονομίας, που τόσο ανάγκη έχει η χώρα αλλά και η περιφέρεια, απαιτεί δημιουργία θετικού επιχειρηματικού περιβάλλοντος. Δεν μπορούμε να κινούμαστε με βάση μικροπολιτικά συμφέροντα, αδιαφορώντας για τις θέσεις εργασίας που θα χαθούν, όταν μάλιστα βιώνουμε την εκτόξευσή της ανεργίας […] Η χώρα πρέπει να εκπέμψει μήνυμα σοβαρότητας, απαραίτητο συστατικό για την εμπέδωση εμπιστοσύνης μεταξύ κράτους και επενδυτών» σημειώνει ο πρόεδρος του ΒΕΘ, Παναγιώτης Παπαδόπουλος.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή