Κέντρο λογισμικού της Oracle στην Αθήνα

Κέντρο λογισμικού της Oracle στην Αθήνα

59" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Νέο κέντρο λογισμικού ανέπτυξε η Oracle στην Ελλάδα. Πρόκειται για το Oracle’s Cloud Development Hub, στο οποίο θα αναπτύσσονται εφαρμογές και εργαλεία λογισμικού, υποστήριξης των εφαρμογών και των δραστηριοτήτων της Oracle, που λειτουργούν με βάση την τεχνολογία του υπολογιστικού νέφους (cloud). Σύμφωνα με τα στελέχη της Oracle, είναι το δεύτερο σε μέγεθος hub της αμερικανικής εταιρείας διεθνώς μεταξύ πέντε που ήδη λειτουργούν σήμερα. Τα άλλα τέσσερα βρίσκονται σε ΗΠΑ, Βρετανία, Ολλανδία και Ινδίες.

Σύμφωνα με τον αντιπρόεδρο της Oracle Αλφόνσο ντι Ιάνι, βασικοί παράγοντες που ώθησαν την εταιρεία στη δημιουργία του νέου κέντρου είναι πρώτον, το καλό και ανταγωνιστικό ανθρώπινο δυναμικό και δεύτερον, η ισχυρή τεχνογνωσία και παρουσία στην περιοχή της ελληνικής θυγατρικής Oracle Hellas. Ο ίδιος σημείωσε ότι πάνω από το 50% του προσωπικού της θυγατρικής εταιρείας ασχολείται με διεθνείς (εκτός Ελλάδος) δραστηριότητες. «Η εταιρεία προχώρησε στη συγκεκριμένη απόφαση με όρους αγοράς και όχι για την ευχαρίστηση κάποιου», είπε ο επικεφαλής της Oracle Hellas Αντώνης Μονοκρούσος. Βεβαίως, όπως σημείωσε, μέτρησε το γεγονός ότι η Ελλάδα είναι μια χώρα της Ε.Ε. και είναι μια σταθερή χώρα.

Σύμφωνα με όλες τις ενδείξεις, η εταιρεία προχωράει σε νέες προσλήψεις και στόχος της είναι να προσληφθούν άλλοι 10 προγραμματιστές/μηχανικοί λογισμικού.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή