Η Omega παρουσιάζει το Seamaster Aqua Terra “Pyeongchang 2018” συλλεκτικής έκδοσης

Η Omega παρουσιάζει το Seamaster Aqua Terra “Pyeongchang 2018” συλλεκτικής έκδοσης

1' 37" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Δυο χρόνια πριν την έναρξη των Χειμερινών Ολυμπιακών Αγώνων στη Νότια Κορέα, η OMEGA γιορτάζει την αντίστροφη μέτρηση με ένα αποκλειστικό και εντυπωσιακό ρολόι.

Συνεχίζοντας την υπερήφανη ιστορία της OMEGA ως χρονομέτρης των Ολυμπιακών Αγώνων, η φημισμένη ελβετική μάρκα ρολογιών ήδη αδημονεί να συνεχίσει τον επιφανή ρόλο της στους Χειμερινούς Ολυμπιακούς Αγώνες “PyeongChang 2018”. Για τον εορτασμό της αντίστροφης μέτρησης των δύο ετών, έχει δημιουργηθεί ένα ρολόι υψηλής συλλεκτικής αξίας με πολλές μοναδικές λεπτομέρειες.

Το OMEGA Seamaster Aqua Terra “PyeongChang 2018” Συλλεκτικής Έκδοσης είναι ένα ρολόι που αιχμαλωτίζει όλη την αυθεντική καινοτομία και την ομορφιά  της τρέχουσας συλλογής Aqua Terra 150M.

Ωστόσο, για το συγκεκριμένο μοντέλο, η επιπλέον προσοχή είναι σταθερά στραμμένη στο βαρυσήμαντο αθλητικό γεγονός.

Το καντράν

Η πρώτη αξιοσημείωτη διαφορά είναι η προσθήκη του ονόματος της εκδήλωσης. Χρησιμοποιώντας τα πέντε χρώματα των εικονικών Ολυμπιακών δαχτυλιδιών, οι λέξεις “PYEONGCHANG 2018” έχουν χαραχθεί πάνω στη διαδρομή του λεπτοδείκτη στο δημοφιλές μπλε PVD καντράν.

Εντυπωσιακό είναι το γεγονός ότι οι αριθμοί 20 και 18 είναι απόλυτα ευθυγραμμισμένα με τις αντίστοιχες ενδείξεις των λεπτών. Αυτή είναι μια μοναδική σύμπτωση που δεν μπορεί να επαναληφθεί στη διάρκεια της ζωής μας.

Η κάσα

Το διαφανές κρύσταλλο ζαπφείρου στο πίσω μέρος της κάσας περιλαμβάνει το επίσημο λογότυπο «Ολυμπιακοί Αγώνες Pyeongchang 2018». Από την πλευρά της κάσας, έχει χαραχθεί ο αριθμός περιορισμένης έκδοσης. Αυτό θα είναι ένα από τα μόλις 2018 ρολόγια συλλεκτικής κυκλοφορίας που θα διατεθούν.

Σχεδίαση και καινοτομία

Το ρολόι διαμέτρου 41mm, συμπεριλαμβανομένης της κάσας και του μεταλλικού μπρασελέ, είναι κατασκευασμένο από ανοξείδωτο ατσάλι.

Στο καντράν του Aqua Terra περιλαμβάνεται το τυπικό μοτίβο που θυμίζει ξύλο τίκ, από τα ξύλινα καταστρώματα πολυτελών ιστιοφόρων και στην καρδία του ρολογιού βρίσκεται ο μηχανισμός Master Co-Axial 8500.

Όταν λανσαριστεί, το OMEGA Seamaster Aqua Terra “PyeongChang 2018” Συλλεκτικής Έκδοσης, θα παρουσιαστεί μέσα στο δικό του κουτί με θέμα τους Ολυμπιακούς Αγώνες και θα πάρει τη θέση του στη διάσημη ιστορία της OMEGA, ανάμεσα στα υπόλοιπα συλλεκτικά ρολόγια με θέμα τους Ολυμπιακούς αγώνες.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή