Πτήσεις της Air Serbia Βελιγράδι – Ν. Υόρκη, σύνδεση και με Αθήνα

Πτήσεις της Air Serbia Βελιγράδι – Ν. Υόρκη, σύνδεση και με Αθήνα

1' 15" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Την έναρξη της απευθείας σύνδεσης του Βελιγραδίου με τη Νέα Υόρκη από τις 23 Ιουνίου ανακοίνωσε η Air Serbia. Η πτήση θα πραγματοποιείται σε συνεργασία με την Etihad Airways, η οποία κατέχει το 49% της Air Serbia. Το δρομολόγιο θα πραγματοποιείται με αεροσκάφος Airbus A330-200, το οποίο θα συνδέει τον κόμβο του εθνικού αερομεταφορέα της Σερβίας, το Διεθνές Αεροδρόμιο «Νίκολα Τέσλα» του Βελιγραδίου, με το Διεθνές Αεροδρόμιο «Τζον Φ. Κένεντι» της Νέας Υόρκης, πέντε φορές την εβδομάδα. Οι πτήσεις θα εκτελούνται κάθε Δευτέρα, Τρίτη, Πέμπτη, Παρασκευή και Σάββατο.

Εξαιρετικά σημαντική και θετική για τη Σερβία χαρακτήρισε την έναρξη της πτήσης ο πρωθυπουργός της Σερβίας Αλεξάνταρ Βούτσιτς, ο οποίος ανακοίνωσε τη νέα σύνδεση. «Δεν υπάρχουν πτήσεις προς τις ΗΠΑ από οποιαδήποτε άλλη χώρα στην ευρύτερη περιοχή, και αυτός είναι ένας λόγος που υπάρχει τόσο μεγάλο ενδιαφέρον για αυτήν τη νέα σύνδεση της Air Serbia. Είμαι πολύ χαρούμενος που σήμερα, στη Διεθνή Εκθεση Τουρισμού, είμαστε σε θέση να ανακοινώσουμε την έναρξη των πωλήσεων εισιτηρίων για την πτήση Βελιγράδι – Νέα Υόρκη», δήλωσε ο Σέρβος πρωθυπουργός. Με αφορμή την έναρξη της πτήσης, η Air Serbia προσφέρει στους ταξιδιώτες από την Ελλάδα ειδικές τιμές για εισιτήρια μετ’ επιστροφής από την Αθήνα και τη Θεσσαλονίκη προς τη Νέα Υόρκη, που ξεκινούν από 499 ευρώ για την οικονομική θέση, συμπεριλαμβανομένων των φόρων και των τελών έκδοσης. Η προσφορά ισχύει έως τις 2 Μαρτίου και οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να προχωρήσουν σε κρατήσεις μέσω της ιστοσελίδας της Air Serbia, www.airserbia.com, τoυ γραφείoυ πωλήσεών της και μέσω των ταξιδιωτικών πρακτορείων.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή