Tα Cash & Carry Μασούτης χάρισαν ένα επαγγελματικό αυτοκίνητο Fiat Doblo Cargo!

Tα Cash & Carry Μασούτης χάρισαν ένα επαγγελματικό αυτοκίνητο Fiat Doblo Cargo!

47" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Ανακοινώθηκαν τα αποτελέσματα του μεγάλου διαγωνισμού των Cash & Carry Μασούτης «Μεγάλη κλήρωση… και το κλειδί στο χέρι» από όπου αναδείχτηκε ο μεγάλος τυχερός που πήρε…το κλειδί του FIAT DOBLO CARGO στο χέρι!

Ο Αθανασιάδης Ευστάθιος από την Πτολεμαΐδα είναι ο μεγάλος τυχερός που κέρδισε το επαγγελματικό αυτοκίνητο  FIAT DOBLO CARGO 1.6mjet diesel /105HP σε άσπρο χρώμα. Συμμετείχε στο διαγωνισμό με αγορές από το Cash & Carry Μασούτης Κοζάνης.

Η παράδοση έγινε στο προαύλιο των κεντρικών γραφείων της Διαμαντής Μασούτης Α.Ε. στο 14ο χλμ. Θεσσαλονίκης-Θέρμης. Το αυτοκίνητο και το κλειδί στο χέρι του τυχερού παρέδωσαν ο διευθυντής χονδρικής της Διαμαντής Μασούτης Α.Ε. Άγγελος Χατζηθεοδώρου και ο περιφερειακός διευθυντής χονδρικής Κοσμάς Γραμματικόπουλος.

Στο διαγωνισμό συμμετείχαν όσοι έκαναν αγορές με pro card (κάρτα πιστότητας) από τα Cash & Carry Μασούτης κατά το χρονικό διάστημα 04/11-31/12/2015. Με κάθε αγορά αξίας 70€ με την pro card κέρδιζε κάποιος 1 συμμετοχή. Έτσι, είχαν όλοι την ευκαιρία να πάρουν μέρος στο διαγωνισμό με πολλές συμμετοχές.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή