Η AXA ενισχύει τον κλάδο υγείας με το «Mediσυν 2»

Η AXA ενισχύει τον κλάδο υγείας με το «Mediσυν 2»

1' 35" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Βασική προτεραιότητα για την ανάπτυξη της AXA Ασφαλιστικής στην Ελλάδα αποτελεί ο κλάδος υγείας, στον οποίο η εταιρεία έχει σήμερα μερίδιο αγοράς 5%. Η AXA στοχεύει στην ενίσχυση των εργασιών της, προωθώντας στην αγορά το νέο πρόγραμμα δευτεροβάθμιας περίθαλψης «Mediσυν 2», τα βασικά χαρακτηριστικά του οποίου παρουσιάστηκαν σε ειδική εκδήλωση χθες από τη διοίκηση της εταιρείας.

Οι προοπτικές του κλάδου υγείας αναλύθηκαν από τον διευθύνοντα σύμβουλο της AXA Ασφαλιστικής, Ερρίκο Μοάτσο, ο οποίος σημείωσε ότι από το σύνολο των 6 δισ. ευρώ της ιδιωτικής δαπάνης για ιατρικές υπηρεσίες, μόλις τα 625 εκατ. ευρώ αποτελούν τη δαπάνη για την ασφάλιση της υγείας. Αυτό σημαίνει ότι το μεγαλύτερο μέρος της δαπάνης για ιατρικές υπηρεσίες αναλαμβάνεται στη χώρα μας από τους ίδιους τους πολίτες, στοιχείο που εξηγεί και το γεγονός ότι μόλις το 10% των Ελλήνων έχουν ιδιωτική ασφάλιση. «Οφείλουμε να επενδύσουμε στην ασφάλιση υγείας και να επιτρέψουμε στους Ελληνες να ασφαλιστούν σε πολύ μεγαλύτερο ποσοστό και να μοιραστούν τη δαπάνη», επισήμανε ο κ. Μοάτσος, θέτοντας την περαιτέρω ανάπτυξη στον κλάδο ως στρατηγική προτεραιότητα για την εταιρεία αλλά και τον όμιλο της AXA παγκοσμίως. Το «Mediσυν 2» είναι ένα ευέλικτο πρόγραμμα υγείας που διαμορφώνεται στη βάση της εξατομικευμένης υπηρεσίας για κάθε πελάτη, σύμφωνα με τις ανάγκες και την οικονομική του δυνατότητα.

Τα βασικά χαρακτηριστικά του είναι η ευελιξία στις επιλογές, η ελεύθερη επιλογή νοσοκομείου, η απευθείας εξόφληση εξόδων στην Ελλάδα και το εξωτερικό, η μείωση του ποσού της συμμετοχής του ασφαλισμένου με χρήση του κρατικού φορέα, το ανταγωνιστικό ασφάλιστρο, που εξασφαλίζει εκπτώσεις έως και 9% εάν ο πελάτης ασφαλίσει παράλληλα την περιουσία του ή τη ζωή του, πρόσθετες εκπτώσεις ανάλογα με την περιοχή της νοσηλείας, επιβράβευση των πιστών πελατών και παροχή οικογενειακών εκπτώσεων από 3% έως 7% για συγγενείς, κ.ά.

Το πρόγραμμα πλαισιώνεται με μια σειρά από προαιρετικές παροχές, όπως το πρόγραμμα πρωτοβάθμιας περίθαλψης «Mediσυν Care», καθώς και ειδικό πρόγραμμα ασφάλισης ατυχήματος και κεφαλαίου αποπληρωμής ασφαλίστρων σε περίπτωση ανικανότητας για εργασία.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή