Στην Κόρινθο μεταφέρθηκε η παραγωγή της Landis+Gyr

Στην Κόρινθο μεταφέρθηκε η παραγωγή της Landis+Gyr

1' 1" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Την ολοκλήρωση της μεταφοράς του εργοστασίου παραγωγής βιομηχανικών και εμπορικών συσκευών μέτρησης, από το Τσουγκ της Ελβετίας στην Κόρινθο, εγκαινίασε χθες η Landis+Gyr A.E. Υστερα από περισσότερα από 100 χρόνια παραγωγής στο Τσουγκ, η πολυεθνική αποφάσισε τον περασμένο Μάιο να κλείσει τις εγκαταστάσεις παραγωγής της στην Ελβετία και να μεταφέρει την παραγωγή στην Κόρινθο.

Το έργο της μετεγκατάστασης αντιπροσωπεύει μια σημαντική βιομηχανική επένδυση για την περιοχή της Κορίνθου. Στις ιδιόκτητες εγκαταστάσεις παραγωγής της Landis+Gyr στην Κόρινθο, που έχουν έκταση 55.000 τ.μ., προστέθηκαν νέα κτίρια που θα φιλοξενήσουν νέες γραμμές παραγωγής, καθώς και αυτές που μεταφέρθηκαν από την Ελβετία. Η λειτουργία της νέας μονάδας δημιουργεί νέες θέσεις εργασίας, όχι μόνο για εργαζομένους γραμμών παραγωγής, αλλά και για μηχανικούς υψηλής κατάρτισης και εξειδίκευσης. Για τις ανάγκες λειτουργίας των γραμμών παραγωγής της νέας μονάδας πραγματοποιήθηκαν προγράμματα επιπρόσθετης εκπαίδευσης στην Ελβετία.

Με την προσθήκη στην παραγωγή των βιομηχανικών και εμπορικών συσκευών μέτρησης και σε συνδυασμό με την παραγωγή των «έξυπνων» μετρητών, αυτόνομων οικιακών μετρητών και ηλεκτρομηχανικών μετρητών, η Landis+Gyr Α.Ε. διευρύνει τις εξαγωγικές της δραστηριότητες προμηθεύοντας από το εργοστάσιο στην Κόρινθο εκατοντάδες επιχειρήσεις κοινής ωφέλειας σε 80 χώρες σε όλο τον κόσμο.

Επιπλέον, για 3η συνεχόμενη χρονιά απονεμήθηκε στην εταιρεία το βραβείο του καλύτερου προμηθευτή από τη Landis+Gyr Βορείου Αμερικής.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή