Επενδύσεις 10 εκατ. από ΑΗΒ Group έως το 2017

Επενδύσεις 10 εκατ. από ΑΗΒ Group έως το 2017

1' 0" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Επενδύσεις 10 εκατ. ευρώ έως το 2017 προγραμματίζει η ΑΗΒ Group, προκειμένου να ενισχύσει ακόμη περισσότερο την παρουσία του φυσικού μεταλλικού νερού «Θεόνη» στις αγορές του εξωτερικού. Ειδικότερα, η εταιρεία, η οποία ήδη διαθέτει από το 2013 μονάδα εμφιάλωσης νερού στο χωριό Βατσουνιά του Νομού Καρδίτσας, προγραμματίζει επενδύσεις 7-10 εκατ. ευρώ με στόχο τον τετραπλασιασμό της παραγωγικής της δυνατότητας, η οποία σήμερα ανέρχεται σε 20.000 φιάλες την ώρα και 180 εκατομμύρια φιάλες ετησίως.

Το νερό «Θεόνη» εξάγεται ήδη σε 14 χώρες και στόχος της εταιρείας είναι οι εξαγωγές να φτάσουν να αποτελούν το 40% της συνολικής της παραγωγής. Οι χώρες στις οποίες εξάγεται το νερό «Θεόνη» είναι οι ακόλουθες: ΗΠΑ, Καναδάς, Ολλανδία, Βέλγιο, Γερμανία, Σουηδία, Κύπρος, Λιβύη, Σαουδική Αραβία, Κατάρ, Ιορδανία, Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα, Αίγυπτος και Ισραήλ. Αξίζει, επίσης, να σημειωθεί ότι η εταιρεία έχει συνάψει συμφωνίες με μεγάλες αλυσίδες σούπερ μάρκετ του εξωτερικού, ενώ στην εγχώρια αγορά βρίσκεται σε 20.000 σημεία λιανικής πώλησης και εισέρχεται πλέον και στον κλάδο της εστίασης. Η AHB Group ιδρύθηκε το 1996 και πρόκειται για μια 100% ελληνική εταιρεία. Το νερό «Θεόνη» κατέκτησε την κορυφαία θέση ανώτερης γεύσης και ποιότητας στον 26ο διεθνή διαγωνισμό Berkley Springs ανάμεσα σε 700 συμμετοχές από όλο τον κόσμο.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή