Επίσημη παρουσίαση του tripinview.com

Επίσημη παρουσίαση του tripinview.com

1' 9" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Την πρώτη επίσημη παρουσίαση του tripinview.com, του πρώτου οπτικού ταξιδιωτικού ιστότοπου στον κόσμο, πραγματοποίησε χθες στην Αθήνα η ιδιοκτήτρια εταιρεία Geotag Aeroview.

Ο συνιδρυτής της εταιρείας Αχιλλέας Χατζηνίκος, αφού παρουσίασε τον ιστότοπο, ανέφερε ότι πλέον το tripinview έχει καλύψει με 800.000 φωτογραφίες και 300 ώρες βίντεο από ελικόπτερο τις ακτογραμμές 8 χωρών της ευρωπαϊκής Μεσογείου. Ετσι, πέραν των ελληνικών ακτογραμμών, οι χρήστες του ιστότοπου μπορούν να εξερευνήσουν παραλίες, κόλπους, αγκυροβόλια, λιμάνια, ξενοδοχεία στις ακτογραμμές της Τουρκίας, της Ιταλίας, της Γαλλίας, του Μονακό, της Μάλτας, της Ισπανίας και της Πορτογαλίας. Συνολικά, μέσω του ιστότοπου, αποκαλύπτονται οπτικά 500 προορισμοί, 7.500 σημεία άμεσου τουριστικού ενδιαφέροντος και 3.600 ξενοδοχεία από τις παραπάνω χώρες. Ηδη έχουν καταγραφεί επισκέπτες από 191 χώρες στον ιστότοπο, που παρέχει και χρηστικές πληροφορίες για τους υποψήφιους τουρίστες στους προορισμούς που παρουσιάζονται, όπως μετεωρολογικά στοιχεία παρελθόντων ετών, κ.λπ. Στους στόχους της εταιρείας είναι η κάλυψη και άλλων ανά τον κόσμο περιοχών που προτιμούν το καλοκαίρι οι τουρίστες, όπως η Καραϊβική, το Μεξικό και το Μαϊάμι. Επίσης ενδέχεται να δραστηριοποιηθεί και στην παρουσίαση ορεινών τοποθεσιών ή και πόλεων.

Ο κ. Χατζηνίκος επεσήμανε ότι στα 3,5 χρόνια λειτουργίας της εταιρείας έχουν επενδυθεί 3 εκατ. ευρώ για τις ανάγκες ανάπτυξης του ιστότοπου, ενώ εκτίμησε ότι από φέτος θα επιτευχθεί ισοσκέλιση μεταξύ εσόδων και εξόδων. Επιπλέον συμπλήρωσε ότι για τη λειτουργία της εταιρείας και την ανάπτυξη του ιστότοπου χρειάσθηκε να εργασθούν 35 άτομα με διαφορετικές ειδικότητες.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή