Σύντομα (19/04/16)

3' 21" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Νέο ατομικό πρόγραμμα υγείας από την Interamerican

Μία ιδιαίτερη δυνατότητα ατομικής ασφάλισης υγείας παρέχει η Interamerican στους καλυπτόμενους από ομαδικό ασφαλιστήριο συμβόλαιο υγείας της ίδιας ή άλλης ασφαλιστικής εταιρείας. Το νέο ατομικό πρόγραμμα υγείας Medihospital Double Benefit δημιουργήθηκε για την ενίσχυση της κάλυψης σε ατομικό επίπεδο, παρέχοντας δύο πλεονεκτήματα. Το πρώτο αφορά το εύρος της νοσοκομειακής κάλυψης, που φθάνει μέχρι 800.000 ευρώ, με ποσό απαλλαγής που συνήθως καλύπτεται από τα ομαδικά συμβόλαια. Το δεύτερο αφορά τη διατήρηση της ασφαλισιμότητας του ατόμου όταν εξέλθει από το ομαδικό πρόγραμμα, με συνέχιση της ασφάλισης ατομικά χωρίς κανένα επιπλέον ιατρικό έλεγχο και με μειωμένο το ποσό απαλλαγής. Το Medihospital Double Benefit είναι ετησίως ανανεούμενο, θέτει ως ηλικία εισόδου μέχρι και τα 65 έτη και ισχύει και για όλα τα εξαρτώμενα μέλη που είναι ασφαλισμένα με ομαδικό. Παρέχει και κάλυψη τσεκ απ, ισχύει σε οποιοδήποτε μέρος του κόσμου και περιλαμβάνει υπηρεσίες άμεσης ιατρικής βοήθειας, ενώ διατίθεται σε προσιτό ασφάλιστρο.

Στο συνέδριο WealthTech συμμετέχει η Profile Software

Η εισηγμένη Profile Software συμμετέχει στις εργασίες του ετήσιου συνεδρίου WealthTech 2016, το οποίο πραγματοποιείται σήμερα στο Λονδίνο. Οπως αναφέρει η εταιρεία σε σχετική ανακοίνωση, θα παρουσιάσει τα αποτελέσματα της έρευνας που διεξήγαγε με την υποστήριξη της ComPeer σε κορυφαίες εταιρείες της Αγγλίας που δραστηριοποιούνται στον τομέα του wealth management. Η έρευνα περιελάμβανε προσωπικές συνεντεύξεις με 20 ερωτήσεις σε στελέχη εταιρειών που διαθέτουν υπό διαχείριση για επενδύσεις περίπου 600 εκατ. αγγλικές λίρες. Κατά τη διάρκεια του συνεδρίου, θα παρουσιαστεί και η εμπειρία της Profile ως προς την υλοποίηση λύσεων που επιτρέπουν στους οργανισμούς που τις χρησιμοποιούν αποτελεσματικότερη επίτευξη των επιχειρηματικών τους στόχων, με ολοκληρωμένες αλλά και επιμέρους προσεγγίσεις, όπου απαιτείται. Το ετήσιο συνέδριο WealthTech της ComPeer απευθύνεται στον κλάδο της διαχείρισης επενδύσεων, δίνοντας έμφαση στις τεχνολογικές εξελίξεις που ενδυναμώνουν την ανταγωνιστική ανταπόκριση των εταιρειών του χώρου στις νέες προκλήσεις.

H εταιρεία διαχείρισης ξενοδοχείων HotelBrain σε συνεργασία με την Intimissimi του ομίλου Calzedonia Group θα υποδεχθούν, από τις 22 έως τις 24 Απριλίου, στη Σαντορίνη περί τις 15 διεθνείς fashion bloggers με περισσότερους από 16 εκατ. followers (Instagram, Facebook). Οι fashion bloggers θα μείνουν σε οκτώ ξενοδοχεία που διαχειρίζεται η HotelBrain στη Σαντορίνη. Η επίσκεψη των fashion bloggers στο νησί θα γίνει προκειμένου να φωτογραφηθούν για τις ανάγκες της παγκόσμιας καμπάνιας μέσω social media του διεθνούς brand της Intimissimi, με φόντο τη Καλντέρα και μερικά από τα ξενοδοχεία που βρίσκονται στο χαρτοφυλάκιο της HotelBrain. Η δράση που θα μεταφέρει εικόνες της Σαντορίνης σε όλο το κόσμο θα τρέξει κάτω από την ομπρέλα του hashtag #intimissimiLovesSantorini.

Η Lidl στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης

Την παρουσία της στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης ενισχύει η Lidl Hellas, αποκτώντας από χθες 18 Απριλίου λογαριασμό στο Twitter. Μέσα από τον λογαριασμό της εταιρείας στο Twitter, οι καταναλωτές θα έχουν την ευκαιρία να ενημερώνονται για τις προσφορές, τα νέα προϊόντα της εταιρείας, της δράσεις εταιρικής κοινωνικής ευθύνης στις οποίες προβαίνει, αλλά και να λαμβάνουν μέρος σε διαγωνισμούς που διοργανώνει η Lidl Hellas. Στόχος της εταιρείας είναι να έρθει σε άμεση επαφή με όλους τους καταναλωτές, και για τον λόγο αυτό επεκτείνει και ισχυροποιεί την παρουσία της στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, προσαρμοζόμενη έτσι στις τάσεις της σύγχρονης εποχής.

Σχέδια από το Πλαίσιο για έκδοση ομολογιακών δανείων

Η έκδοση κοινών ομολογιακών δανείων ύψους μέχρι 20 εκατ. ευρώ με ιδιωτική τοποθέτηση θα συζητηθεί στην ετήσια γενική συνέλευση των μετόχων της εταιρείας Πλαίσιο Computers. Οι ενοποιημένες πωλήσεις της εισηγμένης το 2015 διαμορφώθηκαν στα 272 εκατ. ευρώ, λόγω της αβεβαιότητας για την εξέλιξη των διαπραγματεύσεων και της επιβολής κεφαλαιακών ελέγχων. Επιπλέον, τα καθαρά κέρδη της εταιρείας μειώθηκαν κατά 58,3% το 2015, στα 6,73 εκατ. ευρώ, έναντι 16,14 εκατ. την οικονομική χρήση του 2014. Στην ετήσια ενημέρωση των αναλυτών στην Ενωση Θεσμικών Επενδυτών, ο διευθύνων σύμβουλος της εταιρείας Κώστας Γεράρδος επισήμανε ότι, αφενός, το 2014 ήταν η καλύτερη χρονιά στην ιστορία της εταιρείας όσον αφορά την κερδοφορία και, αφετέρου, ότι υπήρξαν παράγοντες που επηρέασαν, όπως τα capital controls αλλά και το γεγονός ότι η εταιρεία Πλαίσιο δεν αξιοποίησε τη δράση της «Ψηφιακής Αλληλεγγύης», που αφορούσε την περιφέρεια, όπου η αλυσίδα έχει σχετικά περιορισμένη παρουσία.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή