Σύντομα (18/05/16)

3' 10" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Βραβεία και στρατηγική για 2016 στο συνέδριο της MetLife

Τη διήμερη ετήσια εκδήλωσή της για την απονομή βραβείων στους συνεργάτες της από όλη την Ελλάδα πραγματοποίησε πρόσφατα η MetLife. Η διοίκηση της εταιρείας βράβευσε τους συνεργάτες της που διακρίθηκαν για τις επιδόσεις τους, ενώ παρουσίασε τη στρατηγική της εταιρείας. Ο διευθύνων σύμβουλος της MetLife Δημήτρης Μαζαράκης αναφέρθηκε στην ηγετική θέση της εταιρείας στην ελληνική ασφαλιστική αγορά και στα πολύ καλά αποτελέσματα του 2015. Οι εργασίες του ετήσιου συνεδρίου πωλήσεων επικεντρώθηκαν σε θέματα στρατηγικής στον τομέα των προϊόντων και του μάρκετινγκ, στους στόχους των πωλήσεων για το 2016, όπως και στην περαιτέρω βελτίωση των διαδικασιών, με τους συμμετέχοντες να επιβεβαιώνουν στην πράξη τη δέσμευση της εταιρείας να παρέχει ολοκληρωμένες και ευέλικτες λύσεις για τους ασφαλισμένους της. Η ισορροπία της επιτυχίας της MetLife βασίζεται στην πελατοκεντρικότητα, στις μοναδικές υπηρεσίες υψηλής ποιότητας, στα ευέλικτα προϊόντα και στη δέσμευσή της για ανάπτυξη καινοτομικών προϊόντων.

Ευρωπαϊκή διάκριση για Λαμπαδάριος και Συνεργάτες

Η δικηγορική εταιρεία Λαμπαδάριος και Συνεργάτες έλαβε φέτος το ευρωπαϊκό βραβείο της καλύτερης δικηγορικής εταιρείας της χρονιάς από την έγκυρη βρετανική έκδοση Chambers & Partners για την Ελλάδα. Η τελετή απονομής των βραβείων πραγματοποιήθηκε στις 22 Απριλίου στο Λονδίνο. Το βραβείο απονέμεται σε δικηγορικές εταιρείες με την καλύτερη επίδοση σε όλους τους κλάδους του δικαίου και στηρίζεται σε ενδελεχή έρευνα που πραγματοποιεί η Chambers & Partners. Το βραβείο αποτελεί σημαντική διάκριση για την εταιρεία Λαμπαδάριος, η οποία παρέχει αδιαλείπτως για περισσότερα από 150 χρόνια υπηρεσίες υψηλού επιπέδου στους εντολείς της στην Ελλάδα και το εξωτερικό. Επιπλέον, η εταιρεία Λαμπαδάριος βρίσκεται για πολλοστή χρονιά στην κορυφή της λίστας για διεθνείς εμπορικές διαιτησίες και θέματα επίλυσης διαφορών με τέσσερις διακριθέντες εταίρους (Ε. Λαμπαδάριο, Ι. Φιλιώτη, Κ. Λαμπαδάριο και Π. Δημητριάδη). Πρόσφατα προστέθηκε νέος εταίρος, ο πρώην πρόεδρος της Επιτροπής Κεφαλαιαγοράς, κ. Κώστας Μποτόπουλος, ειδικός σε θέματα Τραπεζών και Κεφαλαιαγοράς.

Με στόχο να επιβεβαιώσει τη στήριξη και την εμπιστοσύνη της στην ελληνική αγορά χρωμάτων, το NOVA Paint Club, η μεγαλύτερη ένωση ανεξάρτητων βιομηχανιών χρωμάτων στον κόσμο, πραγματοποίησε το ετήσιο συνέδριό της στην Αθήνα. Μέλος του NOVA Paint Club από την Ελλάδα είναι η Kraft Paints, η οποία διαθέτει επιχειρηματική παρουσία σε περισσότερες από 10 χώρες σε όλο τον κόσμο. Κατά την πρώτη ημέρα του συνεδρίου πραγματοποιήθηκε ανάμεσα στα μέλη και η ψηφοφορία για την ανάδειξη της καλύτερης συσκευασίας χρωμάτων. Το βραβείο απονεμήθηκε παμψηφεί στις δύο νέες σειρές χρωμάτων, Master και 4 Seasons, της Kraft Paints, καθώς ξεχώρισαν για το design, τη λειτουργικότητα και την επικοινωνία πάνω στα δοχεία.

Τέσσερα βραβεία για τη Δωδώνη

Τέσσερα βραβεία ανώτερης ποιότητας έλαβε και φέτος η εταιρεία Δωδώνη από το διεθνώς αναγνωρισμένο Ινστιτούτο Γεύσης και Ποιότητας ITQI στο πλαίσιο των Superior Taste Awards 2016. Ειδικότερα, έλαβε την ύψιστη διάκριση τριών χρυσών αστεριών για το κατσικίσιο τυρί και το στραγγιστό γιαούρτι 8% και την αντίστοιχα υψηλή διάκριση δύο χρυσών αστεριών για την κεφαλογραβιέρα και το τυρί «Δωδώνη Ελαφρύ». Τα βραβεία Superior Taste Awards με στόχο την ανάδειξη τροφίμων και ποτών ανώτερης ποιότητας και γεύσης παγκοσμίως, μέσω της αμερόληπτης διαδικασίας της «τυφλής δοκιμής» από 120 κορυφαίους σεφ και γευσιγνώστες.

Εκτίναξη πωλήσεων 250% στη Βρετανία για την Ηπειρος

Με συνολικές πωλήσεις 377.000 ευρώ και ελαφρά κερδοφορία έκλεισε το 2015 για την Epiros UK Ltd., θυγατρικής της Ηπειρος ΑΒΕΕ στο Ηνωμένο Βασίλειο. Ακόμη πιο θεαματική είναι η πορεία της κατά το πρώτο τετράμηνο του 2016, καθώς σύμφωνα με ανακοίνωση της εταιρείας, κατέγραψε κατακόρυφη αύξηση πωλήσεων της τάξης του 250% σε σχέση με την αντίστοιχη περυσινή περίοδο. Στη βρετανική αγορά διακινούνται 20 κωδικοί προϊόντων, με έμφαση στην περιοχή του Λονδίνου, ενώ σταδιακά η εταιρεία θα επεκτείνει την παρουσία της και σε άλλες περιοχές. Η παράδοση των προϊόντων γίνεται με 3 ιδιόκτητα φορτηγά, σε περισσότερα από 300 σημεία πώλησης. Σε αυτά περιλαμβάνονται ντελικατέσεν, καταστήματα τροφίμων έθνικ, μικροί λιανέμποροι, όπως η αλυσίδα Badgens) κ.ά., αλλά και εστιατόρια. Η Epiros UK Ltd. ιδρύθηκε το 2014.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή