Ξεπέρασε τα 10 εκατ. συναλλαγές η Cardlink σε ένα μήνα

Ξεπέρασε τα 10 εκατ. συναλλαγές η Cardlink σε ένα μήνα

50" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Πάνω από 10.000.000 επιτυχημένες συναλλαγές μέσα σε ένα μήνα επεξεργάστηκε το δίκτυο των τερματικών της Cardlink. Οπως ανακοίνωσε η εταιρεία, το πλήθος αυτό είναι το υψηλότερο που έχει ποτέ πραγματοποιηθεί και αντιστοιχεί σε μηνιαίες συναλλαγές άνω των 700 εκατ. ευρώ, το οποίο αποτελεί επίσης νέο ρεκόρ για το δίκτυο της Cardlink. Σύμφωνα με τον εμπορικό διευθυντή της εταιρείας Αντίγονο Παπαδόπουλο, σχεδόν το 25% από τα 10 εκατ. συναλλαγές του Ιουνίου 2016 πραγματοποιήθηκε σε πάνω από 45.000 νέα τερματικά της Cardlink που εγκαταστάθηκαν μέσα στους 12 τελευταίους μήνες. Ενδιαφέρον στοιχείο είναι ότι οι συναλλαγές πραγματοποιήθηκαν από 3,3 εκατ. διαφορετικές κάρτες, σε σχέση με 1,6 εκατ. διαφορετικές κάρτες τον περσινό Ιούνιο, γεγονός που δείχνει την επίσης σημαντική αύξηση στην ενεργοποίηση και χρήση καρτών.

Ο διευθύνων σύμβουλος της Cardlink Γιώργος Δρυμιώτης χαρακτήρισε την εξέλιξη αυτή μοναδική ευκαιρία και σημείωσε ότι «στην Cardlink θα συνεχίσουμε να επενδύουμε στην επέκταση του δικτύου μας, ώστε να συνεισφέρουμε στην περαιτέρω ανάπτυξη των ηλεκτρονικών συναλλαγών που αποτελούν καθοριστικό παράγοντα για τη βελτίωση της αποδοτικότητας της ελληνικής οικονομίας».

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή