ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ

Στο δίκτυο της Der Touristik ένα ακόμη ξενοδοχείο στην Ελλάδα

sto-diktyo-tis-der-touristik-ena-akomi-xenodocheio-stin-ellada-2141533

Ενα ακόμη ξενοδοχείο στην Ελλάδα θα εντάξει στο δίκτυό της από το 2017 η αλυσίδα Der Touristik Hotel and Investments που αποτελεί τον ξενοδοχειακό βραχίονα ενός εκ των μεγαλύτερων Τουριστικών Οργανισμών στη Γερμανία.

Πρόκειται για το 4 αστέρων ξενοδοχείο Louis Colossos Beach Hotel, με δυναμικότητα περίπου 650 δωματίων, το οποίο βρίσκεται στην Καλλιθέα της Ρόδου. Η ξενοδοχειακή μονάδα που βρίσκεται με πολυετές συμβόλαιο υπό τη διαχείριση της ξενοδοχειακής αλυσίδας Louis Hotels, θα ενταχθεί και στο δίκτυο της lti Ηotels που αποτελεί μία εκ των ξενοδοχειακών επωνυμιών της Der Touristik Hotel and Investments. Να σημειωθεί ότι η γερμανική αλυσίδα έχει ιδρύσει από το 2014 στην Ελλάδα την εταιρεία Der Touristik Hotels and Investments Greece για την ανάπτυξη της ξενοδοχειακής της παρουσίας στη χώρα μας. Σύμφωνα με πληροφορίες, η τελευταία διαχειρίστηκε και το θέμα του συμβολαίου δικαιόχρησης (Franchise) για την περίπτωση του Louis Colossos Beach Hotel, το οποίο θα ενεργοποιηθεί από τη σεζόν του 2017. Βάσει της σημερινής εικόνας στο δίκτυο της Der Touristik Hotels and Investments Greece θα βρίσκονται από του χρόνου εννέα μονάδες, περιλαμβανομένου του ξενοδοχείου της Ρόδου. Oι μονάδες του δικτύου της αλυσίδας λειτουργούν στη Χαλκιδική, στην Κρήτη, στην Κέρκυρα και στη Ρόδο υπό τις ξενοδοχειακές επωνυμίες lti Hotels, Club Calimera και Primasol. Στόχος της αλυσίδας είναι να ισχυροποιήσει περαιτέρω τη θέση της στην ελληνική ξενοδοχειακή αγορά στους τουριστικούς προορισμούς που ήδη δραστηριοποιείται. Στο πλαίσιο αυτό, ενόψει της σεζόν του 2017, εξετάζει περιπτώσεις ξενοδοχείων που θα μπορούσαν να ενταχθούν στο δίκτυό της. Προτεραιότητά της είναι η ανάπτυξη να προχωρήσει μέσω της αλυσίδας της lti Hotels.

Αξίζει να σημειωθεί ότι πέραν της ισχυρής παρουσίας των Γερμανών τουριστών στις μονάδες του δικτύου της αλυσίδας στη χώρα μας, φιλοξενείται σημαντικός αριθμός επισκεπτών και από άλλες ξένες αγορές όπως από τη Γαλλία, την Ολλανδία, την Πολωνία, την Τσεχία και τις σκανδιναβικές χώρες.