Αύξηση πωλήσεων 29% της Creta Farms στην Αυστραλία

Αύξηση πωλήσεων 29% της Creta Farms στην Αυστραλία

1' 15" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Στο ύψος των 12,5 εκατομμυρίων δολαρίων Αυστραλίας ανήλθαν οι πωλήσεις της Creta Farms στην Αυστραλία, κατά τη διάρκεια του πρώτου τετραμήνου 2016, καταγράφοντας αύξηση 29% σε σχέση με την αντίστοιχη περσινή περίοδο.

Η Creta Farms αποτελεί τη μοναδική ελληνική επιχείρηση που κατάφερε να εξάγει τεχνογνωσία εκτός συνόρων και να συνάψει συνεργασία με τη μορφή της αδειοδότησης (licensing agreement) και είναι απόλυτα ικανοποιημένη από τις πωλήσεις του συνεργάτη της, της Primo SmallGoods, οι οποίες παρουσιάζουν και φέτος ανοδική πορεία. Η Primo SmallGoods είναι η μεγαλύτερη εταιρεία αλλαντικών στην Αυστραλία και θυγατρική του μεγαλύτερου ομίλου κρέατος στον κόσμο, της βραζιλιάνικης JBS.

Σε χθεσινή της ανακοίνωση, η εισηγμένη αναφέρει ότι διαθέτει είκοσι κωδικούς προϊόντων βασιζόμενους στην παγκοσμίως πατενταρισμένη τεχνολογία της αντικατάστασης του ζωικού λίπους με την έκχυση εξαιρετικού παρθένου ελαιολάδου σε εκλεκτά κομμάτια κρέατος υψηλής ποιότητος, οι οποίοι έχουν συνεισφέρει πωλήσεις άνω των 52 εκατ. δολαρίων Αυστραλίας από την αρχή της συνεργασίας των δύο επιχειρήσεων.

1.700 σημεία πώλησης

Τα προϊόντα βρίσκονται σε 1.700 σημεία πώλησης, στις μεγαλύτερες αλυσίδες σούπερ μάρκετ Coles & Woolworths, έχοντας κατακτήσει μερίδιο αγοράς 3,5%, πρωτοφανές για νεοεισερχόμενο σήμα στον κλάδο των αλλαντικών. Ο διευθύνων σύμβουλος της εταιρείας, Κωνσταντίνος Δομαζάκης, δήλωσε: «Είμαστε ιδιαίτερα ικανοποιημένοι με την εξέλιξη των πωλήσεων στην Αυστραλία. Αναμφισβήτητα υπάρχει αμοιβαία ικανοποίηση για την εξέλιξη αυτή, μιας και οι στόχοι που αρχικώς ετέθησαν έχουν επιτευχθεί και σε κάποιες περιπτώσεις έχουν υπερβεί τον επενδυτικό προϋπολογισμό που έχει καταρτιστεί. Χαιρόμαστε που καλύπτουμε τις προσδοκίες των Αυστραλών συνεργατών μας, χτίζοντας τη βάση για να αναπτυχθεί περαιτέρω η προϊοντική μας γκάμα».

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή