ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ

AXA Home 4 all και… Ξεχαστείτε

axa-home-4-all-kai-amp-8230-xechasteite-2143385

Οι αποφάσεις που λαμβάνετε καθημερινά είναι πολλές. Οι προκλήσεις που αντιμετωπίζετε ακόμα περισσότερες. Ανάμεσα στα θέματα που σας τριγυρίζουν κάθε μέρα υπάρχουν κάποια, τα οποία μπορείτε να ξεπερνάτε χωρίς να σας αγγίζουν.

Θέματα όπως μία αναπάντεχη ζημιά στο σπίτι, το σημαντικότερο ίσως περιουσιακό μας στοιχείο στην Ελλάδα.

Οι 480 άνθρωποι της ΑΧΑ Ασφαλιστικής δίνουν καθημερινά τον καλύτερο εαυτό τους ώστε μέσα από τα προγράμματα που σας προσφέρουν σχετικά με την ασφάλεια κατοικίας να ξεπερνάτε τις κακοτοπιές απολαμβάνοντας ένα μοναδικά υψηλό επίπεδο υπηρεσιών.

Αποστολή της ΑΧΑ είναι να βοηθά τους πελάτες της να ζουν με πιο ξέγνοιαστα στην καθημερινότητά τους, κάτι το οποίο περνά μέσα από τις παροχές που έχουν τα προγράμματα καθώς και μέσα από την ευκολία να αποκτηθούν.

Σε αυτή την κατεύθυνση η ΑΧΑ έχει δημιουργήσει έναν online υπολογιστή για το ποσό που θα χρειαστεί να πληρώνουν οι πελάτες. Ο υπολογιστής είναι πολύ εύκολος στη χρήση, δίνει αναλυτική περιγραφή για τις καλύψεις που έχουν επιλέξει οι δυνητικοί πελάτες και απεικονίζει παράλληλα τα δύο πακέτα καλύψεων του προγράμματος.

Από το σύνολο των υπηρεσιών που έχει υλοποιήσει η ΑΧΑ, το 91% των πελατών δηλώνει υψηλή ικανοποίηση. Όσον αφορά τις ζημιές, το 90% των πελατών της Εταιρείας αποζημιώνονται μέσα σε 20 ημέρες από τη στιγμή της ζημιάς, ενώ οποιαδήποτε καθυστέρηση για το υπόλοιπο 10% οφείλεται συνήθως σε διαδικασίες που μπορεί να σχετίζονται με την άλλη ασφαλιστική εταιρεία ή την αποστολή εγγράφων από πλευράς του πελάτη.

Αυτός είναι άλλωστε και ο λόγος για τον οποίο 9 στους 10 πελάτες της ΑΧΑ Ασφαλιστικής δηλώνουν ικανοποιημένοι από τη διαδικασία αποζημίωσής τους επιβεβαιώνοντας πως η εξυπηρέτηση της ΑΧΑ τόσο για τα προγράμματα κατοικίας όσο και για τα άλλα προγράμματα της Εταιρείας είναι σε κορυφαίο επίπεδο.

Όταν αποτελείτε μέλος της οικογένειας του Ομίλου ΑΧΑ στον οποίο εργάζονται 166 χιλιάδες άνθρωποι και προστατεύουν καθημερινά 103 εκατομμύρια πελάτες σε 64 χώρες, μπορείτε να ξεχαστείτε από τις αναποδιές και να προχωράτε με περισσότερη σιγουριά και ηρεμία στη ζωή σας!