Τα προϊόντα της Ferrero θα διανέμει η Tasty-Pepsico

Τα προϊόντα της Ferrero θα διανέμει η Tasty-Pepsico

1' 10" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Η Tasty-Pepsico αναλαμβάνει από την 1η Σεπτεμβρίου 2016 τη διανομή των προϊόντων της Ferrero Greece στα μικρά σημεία πώλησης. Ειδικότερα, η Tasty-Pepsico θα διανέμει αποκλειστικά το σύνολο των προϊόντων της Ferrero στα περίπτερα, τα μίνι μάρκετ, τους φούρνους και τους τερματικούς σταθμούς Μέσων Μαζικής Μεταφοράς.

Η Tasty-Pepsico και η Ferrero Greece πιστεύουν ότι η σύμπραξή τους, πέρα από τη μεγέθυνση της εμπορικής παρουσίας, αναδεικνύει την ξεκάθαρη θέλησή τους να επιδιώξουν ακόμα μεγαλύτερη διεύρυνση της επιχειρηματικής τους δραστηριότητας στην παραδοσιακή αγορά τα επόμενα χρόνια.

Οι δύο εταιρείες στην κοινή ανακοίνωσή τους υποστηρίζουν ότι η συνεργασία τους αυτή θα οδηγήσει σε αύξηση των θέσεων εργασίας, σε σημαντικές επενδύσεις σε υποδομές και σε ανάπτυξη τεχνογνωσίας στη διευρυμένη κατηγορία των σνακ.

Σημειώνεται ότι μέχρι τώρα τη διανομή των προϊόντων της Ferrero Greece στα μικρά σημεία πώλησης είχε η ΕΛΓΕΚΑ. Η τελευταία χθες ανακοίνωσε ότι ανανέωσε τη συνεργασία της με τη Ferrero Greece για τα επόμενα τρία χρόνια σε ό,τι αφορά τη διανομή των προϊόντων στα σούπερ μάρκετ.

Πρόκειται για μια συνεργασία που μετρά ήδη 35 χρόνια και οι εκπρόσωποι των δύο εταιρειών τόνισαν τη σημασία της ειδικά σε μια περίοδο που η ελληνική αγορά χαρακτηρίζεται από προκλήσεις και συνεχώς μεταβαλλόμενες συνθήκες.

Τα προϊόντα της Ferrero Greece που διατίθενται στην ελληνική αγορά, πέρα από τα σοκολατάκια Ferrero Rocher, είναι οι σοκολάτες για παιδιά υπό το σήμα Kinder, η Nutella, τα γλυκά σνακ Tronky και Duplo, καθώς και οι καραμέλες Tic Tac.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή