Συνεργασία ΕΛΓΕΚΑ με την εταιρεία Χυμοί Χίου

Συνεργασία ΕΛΓΕΚΑ με την εταιρεία Χυμοί Χίου

57" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Τη διαχείριση των προϊόντων υπό το σήμα «Κάμπος Χίου» της εταιρείας Χυμοί Χίου Α.Ε. ανάλαβε από την 1η Ιουλίου 2016 για το σύνολο της ελληνικής αγοράς η ΕΛΓΕΚΑ.

Αξίζει να σημειωθεί ότι οι χυμοί «Κάμπος Χίου» κατέχουν την τρίτη θέση στην αγορά χυμών και φρουτοποτών ψυγείου, με βασικές κατηγορίες προϊόντων τους φυσικούς χυμούς FC (συμπυκνωμένοι), τους φυσικούς χυμούς NFC (100% φρεσκοστυμμένοι), τα φρουτοποτά και αναψυκτικά. Η εταιρεία Χυμοί Χίου Α.Ε. ιδρύθηκε τον Μάιο του 2009, δημιουργώντας μια σύγχρονη βιομηχανική μονάδα παραγωγής και εμφιάλωσης χυμών, η οποία αποτελεί μία από τις μεγαλύτερες επενδύσεις που έχουν πραγματοποιηθεί στο νησί του Βορείου Αιγαίου.

Ο γενικός διευθυντής της ΕΛΓΕΚΑ, Γιάννης Καλύβας, στο πλαίσιο της νέας συνεργασίας πραγματοποίησε την ακόλουθη δήλωση: «Με μεγάλη χαρά και ικανοποίηση υποδεχόμαστε τη “Xυμοί Xίου” στο χαρτοφυλάκιο της ΕΛΓΕΚΑ. Η συνεργασία μας, με αφετηρία την 1η Ιουλίου, αφορά στη διαχείριση των προϊόντων Κάμπος Χίου για το σύνολο της ελληνικής αγοράς (σούπερ μάρκετ, χονδρεμπόριο, Cash and Carry, ανεξάρτητα σημεία πώλησης, Horeca – ξενοδοχεία, εστίαση, τροφοδοσία). Η εμπιστοσύνη που μας δείχνει μία τόσο δυναμική εταιρεία όπως η “Xυμοί Xίου”, ένα φρέσκο και γνήσιο ελληνικό σήμα, επιβεβαιώνει την ηγετική θέση που κατέχει η ΕΛΓΕΚΑ στον κλάδο».

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή