Interamerican: υπηρεσίες βοήθειας σε 201.933 περιστατικά το εξάμηνο

Interamerican: υπηρεσίες βοήθειας σε 201.933 περιστατικά το εξάμηνο

58" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Κατά 32,1% αυξημένη ήταν η δραστηριότητα των υπηρεσιών οδικής και άμεσης ιατρικής βοήθειας της Interamerican το πρώτο εξάμηνο του έτους, έναντι του αντίστοιχου χρονικού διαστήματος του 2015, σύμφωνα με σχετική ανακοίνωση.

Η εταιρεία, με μερίδιο αγοράς που προσεγγίζει το 1/3 επί του συνόλου (στοιχεία ΕΑΕΕ 2015), ανταποκρίθηκε σε 201.933 περιστατικά και στους δύο τομείς, με 1.110 εξυπηρετούμενους πελάτες ημερησίως κατά μέσον όρο.

Η εντεινόμενη δραστηριότητα οφείλεται στο αυξανόμενο χαρτοφυλάκιο της Interamerican Βοήθειας –ξεπερνά το 1,5 εκατομμύριο πελάτες– και στην πολιτική των συνεργασιών που έχει αναπτύξει η εταιρεία στην Ελλάδα και στο εξωτερικό, ενώ εδράζεται στις ιδιόκτητες υποδομές (στόλοι και εξειδικευμένο προσωπικό) και στον εκσυγχρονισμό των λειτουργιών με τη χρήση της τεχνολογίας.

Συγκεκριμένα στην οδική βοήθεια η Interamerican διαχειρίστηκε 187.234 περιστατικά, με επιτόπου υπηρεσίες σε 65.825 περιπτώσεις, ενώ υποστήριξε με υπηρεσίες autohelp 58.499 συμβάντα.

Επίσης πραγματοποιήθηκαν 57.630 ρυμουλκήσεις και 5.280 επαναπατρισμοί οχημάτων με πλατφόρμες. Είναι ενεργές οι συνεργασίες της εταιρείας για την αποκλειστική αντιμετώπιση περιστατικών εντός του εθνικού οδικού άξονα Αθήνας – Θεσσαλονίκης, διαδοχικά με Νέα Οδό, Κεντρική Οδό και με Αυτοκινητόδρομο Αιγαίου. Ανάλογες συνεργασίες λειτουργούν αποτελεσματικά και επί της Αττικής Οδού (με Αττικές Διαδρομές) και της επί της γέφυρας Ρίου – Αντιρρίου (με ΓΕΦΥΡΑ Α.Ε.).

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή