Επίσημος προσκεκλημένος του πολυσυνεδρίου Capital + Vision ο Αδ. Γεωργιάδης

Επίσημος προσκεκλημένος του πολυσυνεδρίου Capital + Vision ο Αδ. Γεωργιάδης

1' 53" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Με επίσημο προσκεκλημένο και ομιλητή τον Αντιπρόεδρο της Νέας Δημοκρατίας, κ. Άδωνι Γεωργιάδη, θα πραγματοποιηθεί το φετινό Επίσημο Δείπνο του Πολυσυνεδρίου Capital + Vision, την Παρασκευή 21 Οκτωβρίου.

Την εναρκτήρια ομιλία του Πολυσυνεδρίου θα πραγματοποιήσει ο Διευθύνων Σύμβουλος της Εθνικής Τράπεζας, κ. Λεωνίδας Φραγκιαδάκης, ενώ στους κεντρικούς ομιλητές συμπεριλαμβάνονται οι κ.κ. Francesco Drudi, Επικεφαλής της Διεύθυνσης Δημοσιονομικής Πολιτικής, Ευρωπαϊκή Κεντρική Τράπεζα, Γιώργος Σταθάκης, Υπουργός Οικονομίας, Ανάπτυξης και Τουρισμού, Αλέξης Χαρίτσης, Υφυπουργός Οικονομίας, Ανάπτυξης και Τουρισμού, αρμόδιος για θέματα ΕΣΠΑ, Δημήτριος Παπαδημούλης, Μέλος του Προεδρείου, Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο, Γεώργιος Κύρτσος, Μέλος, Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο, Hans-Joachim Fuchtel, Κοινοβουλευτικός Υφυπουργός Οικονομικής Συνεργασίας και Ανάπτυξης και Εντεταλμένος της Καγκελαρίου για την Ελληνογερμανική Συνέλευση, Prof. Dr. Gabriel Felbermayr, Διευθυντής, Κέντρο Διεθνών Οικονομικών-Ifo Institute, Αλέξανδρος Κρητικός, Διευθυντής Ερευνών σε θέματα Επιχειρηματικότητας, Γερμανικό Ινστιτούτο Οικονομικών Ερευνών, Σωκράτης Λαζαρίδης, Διευθύνων Σύμβουλος, Όμιλος Χρηματιστηρίου Αθηνών, Νικόλαος Βέττας, Γενικός Διευθυντής, Ίδρυμα Οικονομικών και Βιομηχανικών Ερευνών (ΙΟΒΕ), Στέργιος Πιτσιόρλας, Πρόεδρος, ΤΑΙΠΕΔ, Michael Roesler, Αντιπρόεδρος – Εταιρικές Υποθέσεις, KfW Banking Group, Μιχάλης Βλασταράκης, Γενικός Διευθυντής Marketing, Εταιρικής Επικοινωνίας & Πελατειακών Σχέσεων, Όμιλος Eurobank.

Οι θεματικές ενότητες του βασικού συνεδριακού κορμού καλύπτουν την οικονομική πολιτική της Ελλάδας και πιο συγκεκριμένα τη διασφάλιση των χρηματοδοτικών αναγκών της ελληνικής οικονομίας, τη ρευστότητα και τους τρόπους χρηματοδότησης για τις επιχειρήσεις, τις ιδιωτικοποιήσεις ως μοχλό ανάπτυξης, τον καθοριστικό ρόλο του ΤΑΙΠΕΔ, την αξιοποίηση της κρατικής περιουσίας, τον νέο αναπτυξιακό νόμο και την ανάγκη δημιουργίας ενός ευνοϊκού επενδυτικού περιβάλλοντος, βέλτιστες πρακτικές και την ανάγκη αναπτυξιακού στρατηγικού σχεδιασμού, τις συνέπειες του BREXIT στην ελληνική και ευρωπαϊκή οικονομία.

Σημειώνεται ότι στόχος του διήμερου συνεδρίου είναι η αναζήτηση συνεργιών και νέων συνεργασιών μεταξύ της Ελλάδας, της Γερμανίας και άλλων χωρών.

Χρυσοί χορηγοί του φετινού Πολυσυνεδρίου είναι η Allianz Hellas και η Εθνική Τράπεζα, αργυροί χορηγοί οι SAP HELLAS και SIEMENS και χορηγοί οι BASF ΗΕLLAS, EZA, Green Cola, Henkel, LAINAS, Merck, Noisis Development Consultants και Veridos Matsoukis Identity Solutions. Το Πολυσυνέδριο πραγματοποιείται με την υποστήριξη της PwC και χορηγούς Επικοινωνίας την ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ και την Griechenland Zeitung.

Το Capital + Vision 2016 διοργανώνεται από το Ελληνογερμανικό Εμπορικό και Βιομηχανικό Επιμελητήριο, την Εφημερίδα «Κεφάλαιο» και την οικονομική πύλη Capital.gr.

Για περισσότερες πληροφορίες και για τη συμμετοχή στο συνέδριο, κάθε ενδιαφερόμενος μπορεί να επικοινωνήσει με το Ελληνογερμανικό Εμπορικό και Βιομηχανικό Επιμελητήριο, στα τηλ. 210 64 19 023, /-036 και /-027 και στο E-Mail: [email protected]

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή