Η Aegean στηρίζει τους πρωτοετείς φοιτητές

Η Aegean στηρίζει τους πρωτοετείς φοιτητές

54" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Λύση στο πρόβλημα της μετακίνησης φοιτητών που φοιτούν σε ΑΕΙ μακριά από τον τόπο κατοικίας τους δίνει τέταρτη χρονιά η Aegean μέσω του Προγράμματος Στήριξης Φοιτητών «Κοντά στους Νέους», το οποίο εγκαινιάστηκε κατά την ακαδημαϊκή χρονιά 2013 – 2014. Για τη νέα ακαδημαϊκή χρονιά 2016 – 2017, επιπλέον 250 Ελληνες πρωτοετείς φοιτητές θα λάβουν δωρεάν από την Aegean και την Olympic Air 8 εισιτήρια (μονής διαδρομής) ανά έτος, για όλη την τετραετή ή πενταετή διάρκεια των σπουδών τους. Υπενθυμίζεται ότι η πρωτοβουλία αυτή της Aegean αφορά σε 100 νεοεισαχθέντες φοιτητές από περιοχές που εντάσσονται σε προορισμούς με δρομολόγια άγονων γραμμών (Ζάκυνθος, Λέρος, Πάρος, Κύθηρα, Ικαρία, Σκιάθος, Κάρπαθος, Σκύρος, Κέρκυρα, Χίος, Σάμος, Καλαμάτα, Καστελλόριζο, Αστυπάλαια, Κάλυμνος) και σε 150 νεοεισαχθέντες από την υπόλοιπη Ελλάδα.

Ηδη, κατόπιν υποβολής των σχετικών αιτήσεων και δικαιολογητικών, συνολικά 750 φοιτητές (250 νεοεισαχθέντες ανά έτος 2013, 2014 και 2015) εξαργυρώνουν τα προνόμια του προγράμματος, λαμβάνοντας από την Aegean και την Olympic Air αεροπορικά εισιτήρια, τα οποία προσφέρονται 100% δωρεάν, καθώς το πρόγραμμα προβλέπει και την κάλυψη των φόρων αεροδρομίων. Σημειώνεται ότι τα κριτήρια ένταξης στο πρόγραμμα είναι κυρίως κοινωνικοοικονομικά.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή