ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ

Οι επτά νικητές των Growth Awards

oi-epta-nikites-ton-growth-awards-2163967

Επτά επιχειρήσεις που διακρίθηκαν για τον δυναμισμό και τη συνεισφορά τους στην οικονομία της χώρας, εν μέσω κρίσης, αξιολογήθηκαν και επελέγησαν από μια λίστα 172 εταιρειών.

Οι επτά επιχειρήσεις βραβεύθηκαν στην ειδική εκδήλωση Growth Awards που διοργανώθηκε με πρωτοβουλία της Eurobank και της Grant Thornton. Πρόκειται για επιχειρήσεις που σύμφωνα με τον πρόεδρο της Eurobank Νίκο Καραμούζη «όχι απλώς επέζησαν σε ένα δύσκολο οικονομικό περιβάλλον, αλλά ανέπτυξαν τις εργασίες τους, διεθνοποιήθηκαν, αύξησαν το προσωπικό τους και επιπλέον παρέμειναν κερδοφόρες».

Στόχος της πρωτοβουλίας, σύμφωνα με τον διευθύνοντα σύμβουλο της Grant Thornton Βασίλη Καζά, «να αναδειχθούν οι επιχειρήσεις και οι πρωτοβουλίες που έχουν τη δυναμική να διαμορφώσουν ένα νέο επιχειρηματικό τοπίο».

Οι εταιρείες που βραβεύθηκαν ανά κατηγορία είναι: ΜΕΓΑ προϊόντα ατομικής υγιεινής, στην κατηγορία «Λειτουργική/Επιχειρησιακή βελτίωση». Παλίρροια Σουλιώτης Ανώνυμη Βιοτεχνική και Εμπορική Εταιρεία Κατασκευής Κονσερβών στην κατηγορία «Ανάπτυξη Προϊόντος». Καράτζη Βιομηχανικές & Ξενοδοχειακές Επιχειρήσεις, στην κατηγορία «Ανάπτυξη Αγορών». Κλέμαν Ελλάς ΑΒΕΕ για μηχανολογικές κατασκευές, στην κατηγορία «Ανθρώπινο Δυναμικό και Εταιρική Κουλτούρα». Ελληνικά γαλακτοκομεία, στην κατηγορία «Επενδύσεις». Μύλοι Λούλη, στην κατηγορία «Εταιρική Κοινωνική Ευθύνη». Ειδικό βραβείο «Επιχειρηματικής Αριστείας» απονεμήθηκε στην εταιρεία Αεροπορία Αιγαίου Ανώνυμη Αεροπορική Εταιρεία (Aegean Airlines) για τις συνολικές επιδόσεις της και τη σημαντική συμβολή της στην ανάπτυξη της οικονομίας.