H Τράπεζα Πειραιώς στη 10η Zootechnia

H Τράπεζα Πειραιώς στη 10η Zootechnia

50" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

H Τράπεζα Πειραιώς συμμετέχει από τις 2 έως τις 5 Φεβρουαρίου 2017 στη 10η Zootechnia, τη διεθνή έκθεση που αποτελεί πόλο έλξης για τους ανθρώπους του κλάδου της Κτηνοτροφίας και η οποία πραγματοποιείται στο Διεθνές Εκθεσιακό Κέντρο Θεσσαλονίκης. Μαζί με την Τράπεζα Πειραιώς, παρουσία θα έχει και το Κέντρο Βιώσιμης Επιχειρηματικότητας Εξέλιξη, μέλος του Ομίλου Πειραιώς, που σχεδιάζει και προσφέρει σύγχρονα εκπαιδευτικά προγράμματα και συμβουλευτικές υπηρεσίες, προσαρμοσμένα στις ανάγκες των αγροτών.

Στον εκθεσιακό χώρο της Τράπεζας Πειραιώς (Περίπτερο No 10, Stand 8) θα βρίσκονται εξειδικευμένα στελέχη, προκειμένου να παρέχουν πληροφορίες στους επισκέπτες για τις υπηρεσίες και τα προϊόντα του ομίλου, τα οποία απευθύνονται σε κτηνοτρόφους, επιχειρήσεις του κλάδου, ομάδες παραγωγών και συνεταιρισμούς, αλλά και σε συνδεδεμένες με τον τομέα επιχειρήσεις.

Με σκοπό την ανάπτυξη της ελληνικής γεωργίας και κτηνοτροφίας και μέσω μιας ολοκληρωμένης και βιώσιμης προσέγγισης, η Τράπεζα Πειραιώς συνεχίζει να δραστηριοποιείται με συνέπεια στον χώρο της Αγροτικής Οικονομίας. Κατανοεί τις ιδιαιτερότητες της ελληνικής κτηνοτροφίας και τις προκλήσεις που έχουν να αντιμετωπίσουν οι κτηνοτρόφοι και προσφέρει εξειδικευμένες τραπεζικές λύσεις.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή