Συνεργασία ΟΠΑΠ με την Ηρων Θερμοηλεκτρική

Συνεργασία ΟΠΑΠ με την Ηρων Θερμοηλεκτρική

1' 24" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Συνεργασία με την εταιρεία Ηρων Θερμοηλεκτρική ανακοίνωσε ο ΟΠΑΠ. Η συνεργασία αφορά τους πράκτορές του και εξασφαλίζει στις επιχειρήσεις τους έκπτωση έως και 32% στην κατανάλωση του ρεύματος. Σύμφωνα με τον ΟΠΑΠ, η αίτηση προμήθειας ηλεκτρικής ενέργειας έχει ήδη σταλεί σε όλους τους πράκτορες και εντάσσεται στο πλαίσιο διευκόλυνσης των δραστηριοτήτων τους.

Ο ΟΠΑΠ έκανε πραγματικότητα και ένα ακόμη μακροχρόνιο αίτημα των πρακτόρων σχετικά με τα αδιάθετα λαχεία, που τους επιβάρυναν και τα οποία μέχρι τώρα δεν μπορούσαν να ακυρωθούν. Με το πρόγραμμα καταχώρισης των αδιάθετων λαχνών Λαϊκού λαχείου, που ξεκινάει πιλοτικά σε 100 καταστήματα σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη, οι πράκτορες θα μπορούν πλέον να καταχωρίζουν ως αδιάθετους τους λαχνούς που δεν έχουν πουλήσει μέχρι και λίγες ώρες πριν από την κλήρωση, χωρίς κανένα κόστος ή ρίσκο. Μέχρι τον Απρίλιο το πρόγραμμα θα ολοκληρωθεί σε όλα τα πρακτορεία. Ο ΟΠΑΠ επιχειρεί να σφυρηλατήσει καλύτερες σχέσεις και ισχυρότερους δεσμούς με τους πράκτορές του, παρά το γεγονός ότι μερίδα των πρακτόρων αντιδρά στη σύναψη της νέας ατομικής σύμβασης που προωθεί ο Οργανισμός. Στο πλαίσιο αυτό εντάσσεται και η διάθεση έως τριών παιγνιομηχανών (VLTs) στους πράκτορες εκείνους που διαθέτουν τις υποδομές για να φιλοξενήσουν τις μηχανές.

Προς την κατεύθυνση αυτή ήδη έχει ολοκληρωθεί η πιλοτική εγκατάσταση παιγνιομηχανών σε 10 πρακτορεία στην Αθήνα και σύντομα ξεκινά άμεσα η εγκατάσταση τριών παιγνιομηχανών σε πρακτορεία σε 40 νομούς. Στόχος είναι να τοποθετηθούν όσο το δυνατόν σε περισσότερα πρακτορεία, εντός των χρονικών ορίων που προβλέπονται από το κανονιστικό πλαίσιο και εφόσον πληρούνται τα απαραίτητα κριτήρια. Τέλος, ο ΟΠΑΠ προχωρά στην ανάπτυξη των virtual sports, που θα μπορούν να παίζουν οι επισκέπτες στα πρακτορεία του. Ο Οργανισμός σκοπεύει να επενδύσει πάνω από 120 εκατ. τα επόμενα δύο χρόνια.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή