5 ξενοδοχεία θα λειτουργεί στην Ελλάδα από το 2018 η Wyndham

5 ξενοδοχεία θα λειτουργεί στην Ελλάδα από το 2018 η Wyndham

2' 18" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Με επίκεντρο τη χώρα μας για τις επενδυτικές πρωτοβουλίες του, ο Wyndham Hotel Group, ο μεγαλύτερος ξενοδοχειακός όμιλος στον κόσμο, ανακοίνωσε τη σύναψη συμφωνίας με την εταιρεία Ζeus International, η οποία προβλέπει την ανάπτυξη μέσα σε μια δεκαετία 20 ξενοδοχειακών μονάδων στις αγορές της Ελλάδας, της Κύπρου, της Βουλγαρίας και της Ρουμανίας.

Τη συνεργασία των δύο πλευρών για την ανάπτυξη των 20 ξενοδοχείων –την οποία έχει αποκαλύψει η «Κ»– δημοσιοποίησε χθες ο πρόεδρος και διευθύνων σύμβουλος του Wyndham Hotel Group Γκέοφ Μπαλότι, κατά τη διάρκεια συνέντευξης Τύπου που πραγματοποιήθηκε στην Αθήνα, με αφορμή τα επίσημα εγκαίνια του ξενοδοχείου Wyndham Grand Athens. Ηδη, η Zeus Ιnternational έχει υλοποιήσει το 1/4 της συμφωνίας, καθώς από την 1.1.2018 θα λειτουργεί 5 ξενοδοχειακές μονάδες στην Ελλάδα με ξενοδοχειακά σήματα του Wyndham Ηotel Group. Οπως σημείωσε, κατά τη διάρκεια της συνέντευξης, ο ιδρυτής της Zeus International Χάρης Σιγανός, από την 1η Μαΐου θα λειτουργήσουν στο Λουτράκι το Wyndham Loutraki Poseidon Resort και το Ramada Loutraki Poseidon Resort. Επίσης, η Ζeus International έχει εντάξει στο χαρτοφυλάκιό της τα ξενοδοχεία Mare Nostrum Hotel Club Thalasso στην περιοχή Βραυρώνα και το Αquamarina στην περιοχή Μάτι. Από τις αρχές του 2018, το πρώτο ξενοδοχείο θα μετονομασθεί σε Ramada Plaza Attica Riviera και το δεύτερο σε Wyndham Garden Attica Riviera.

Ο κ. Μπαλότι, αφού αναφέρθηκε στην άψογη συνεργασία με τη Zeus International επισήμανε, στο πλαίσιο του αναπτυξιακού σχεδίου του ομίλου για τη χώρα μας, το ενδιαφέρον για περαιτέρω επέκταση τόσο στην ευρύτερη περιοχή της Αθήνας όσο και στα νησιά και στην ηπειρωτική Ελλάδα. Επίσης, εκτίμησε ότι η υλοποίηση των σχεδίων του ομίλου θα ωφελήσει τον ελληνικό τουρισμό, ιδιαίτερα με την ενίσχυση του τουριστικού ρεύματος από τις ΗΠΑ προς τη χώρα μας. Παράλληλα, ο κ. Μπαλότι επισήμανε τις δυνατότητες ανάπτυξης των ξενοδοχείων του ομίλου στον κλάδο των συνεδρίων, με «ναυαρχίδα» το Wyndham Grand Athens που διαθέτει χώρους 2.500 τ.μ. για την πραγματοποίηση εκδηλώσεων. Ιδιαίτερη μνεία έκανε στο πρόγραμμα επιβράβευσης πελατών του ομίλου, το οποίο προσφέρει σε περισσότερα από 45 εκατ. μέλη του την ευκαιρία να κερδίζουν και να εξαργυρώνουν πόντους στα χιλιάδες ξενοδοχεία του σε όλο τον κόσμο. Από την πλευρά του, ο κ. Σιγανός τόνισε ότι ο ρυθμός εγγραφής μελών στο Wyndham Grand Athens –που λειτούργησε τον περασμένο Δεκέμβριο– είναι τριπλάσιος από τον μέσο όρο εγγραφών στον αμερικανικό όμιλο.

Σημειώνεται ότι το διεθνές χαρτοφυλάκιο του ομίλου Wyndham Hotel Group περιλαμβάνει 8.000 ξενοδοχειακές μονάδες. H ξενοδοχειακή αλυσίδα Ramada που θα εγκαινιάσει την παρουσία της στη χώρα μας από το Λουτράκι ελέγχει περί τα 800 ξενοδοχεία σε όλο τον κόσμο. Ενδεικτικό της σημασίας για την έλευση στη χώρα μας της παραπάνω αλυσίδας του ομίλου Wyndham είναι το γεγονός, βάσει πρόσφατης έρευνας, ότι η Ramada περιλαμβάνεται για το 2017 στη λίστα με τα 10 ξενοδοχειακά σήματα που έχουν τη μεγαλύτερη αξία σε παγκόσμιο επίπεδο.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή