ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ

Nέο κατάστημα Public στο Κολωνάκι

neo-katastima-public-sto-kolonaki-2182702

Πιστά στη δέσμευση τους να εξελίσσονται συνεχώς για τους πελάτες τους, τα Public, το μεγαλύτερο πολυκατάστημα τεχνολογίας και ψυχαγωγίας σας στην Ελλάδα, καλωσορίζουν στο νέο κατάστημα στο Κολωνάκι. Το νέο κατάστημα βρίσκεται στο κέντρο της πόλης και είναι ένας χώρος με μοναδική αισθητική και αρχιτεκτονική, συνδυάζοντας την αίγλη της παλιάς Αθήνας με τις σύγχρονες αρχιτεκτονικές τάσεις. Στεγάζεται σε ένα αθηναϊκό κτίριο του 1930 στην οδό Σκουφά στο οποίο κυριαρχούν τα αρ ντεκό κάγκελα στη σκάλα και τα βιβλία- βιβλιοθήκη έως ψηλά στο ταβάνι.

Χάρη στο μοναδικό του concept, τα προϊόντα τεχνολογίας και ψυχαγωγίας που εκτίθενται στους χώρους του καταστήματος, «μπλέκονται» δημιουργικά προσφέροντας στον πελάτη μια ολοκληρωμένη εμπειρία ενώ, έχουν επιλεγεί έπειτα από ειδικό curation με στόχο να απευθύνονται στις ανάγκες του σύγχρονου ανθρώπου, προτείνοντάς limited editions και exclusive επιλογές που βρίσκονται αποκλειστικά στο συγκεκριμένο κατάστημα.

neo-katastima-public-sto-kolonaki0

Το Public στο Κολωνάκι είναι το 52ο κατάστημα της αλυσίδας στην Ελλάδα και την Κύπρο και αναμένεται να εξελιχθεί σε πόλο έλξης για τους κατοίκους του Κολωνακίου, τους επιχειρηματίες της περιοχής, καθώς και για όσους επιλέγουν την ιστορική αυτή περιοχή για τις βόλτες τους.

Τα Public σας προσκαλούν στα εγκαίνια του νέου τους καταστήματος, στο Κολωνάκι, στις 31 Μαρτίου και την 1 Απριλίου, σε ένα διήμερο πάρτυ με πολλές εκπλήξεις.

neo-katastima-public-sto-kolonaki2

Το διήμερο των εγκαινίων του καταστήματος θα είναι γεμάτο με συναρπαστικές εκδηλώσεις και δραστηριότητες για μικρούς και μεγάλους, ενώ θα γίνουν μοναδικές κληρώσεις δώρων, στις οποίες μπορούν να συμμετέχουν όλοι οι επισκέπτες του καταστήματος. Την Παρασκευή 31/3, οι παραγωγοί του Pepper FM θα εκπέμπουν ζωντανά από το Public στο Κολωνάκι ενώ το νεανικό φωνητικό τρίο, R2E, θα εμπλουτίζει τις μελωδίες τους με διασκευές από το χώρο της ροκ, της τζαζ και της ελληνικής ρετρό μουσικής σκηνής. Το Σάββατο 1/4 θα είναι επίσης γεμάτο με τις χορευτικές μελωδίες και τους γρήγορους ρυθμούς των παραγωγών του Pepper FM, ενώ η ορχήστρα The Public Street Band θα περιπλανηθεί στους δρόμους του Κολωνακίου, κάνοντας μία κυκλική διαδρομή, με αφετηρία και προορισμό το νέο κατάστημα. Τους επισκέπτες του νέου καταστήματος θα περιμένουν γλυκά και αλμυρά κεράσματα από το IT catering & το LUKUMΑΔΕΣ καθώς και κλήρωση με πλούσια δώρα!

neo-katastima-public-sto-kolonaki4

Οι εκδηλώσεις θα συνεχιστούν σε όλη τη διάρκεια του Απριλίου, με ένα εμπλουτισμένο πρόγραμμα καλλιτεχνικών και βιωματικών δράσεων και workshops. Οι επισκέπτες του Public στο Κολωνάκι, μπορούν να παρακολουθήσουν μαθήματα στιχουργικής με τον Οδυσσέα Ιωάννου και ένα exclusive σεμινάριο αυτοβελτίωσης με τη Μάρεα Λαουτάρη, ενώ το πρόγραμμα του μήνα θα εμπλουτίζεται διαρκώς με νέες εκδηλώσεις.

31/3 & 1/4 ελάτε να ζήσουμε τη μοναδική εμπειρία Public στο νέο κατάστημα στο Κολωνάκι!

* Περισσότερες πληροφορίες για τις εκδηλώσεις μπορείτε να βρείτε στο blog του Public.