Οι τουρίστες από Λατινική Αμερική προτιμούν το «Τιτάνια»

Οι τουρίστες από Λατινική Αμερική προτιμούν το «Τιτάνια»

1' 11" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Στο δημοφιλέστερο ξενοδοχείο της Αθήνας για τουρίστες από χώρες της Λατινικής Αμερικής έχει αναδειχθεί το «Τιτάνια», το οποίο δέχεται σε ετήσια βάση επισκέπτες 70 εθνικοτήτων.

Αυτό αναφέρει στη «Κ» ο εμπορικός διευθυντής του «Τιτάνια» Χρήστος Παναγέας, επισημαίνοντας ότι μετά την ελληνική αγορά σημαντική συμμετοχή στις κρατήσεις του ξενοδοχείου έχουν τουρίστες από την Αργεντινή, τη Βραζιλία, την Κολομβία, τη Χιλή και το Μεξικό. Επίσης, σημαντικές αγορές για τη μονάδα αποτελούν η Ισπανία, η Κύπρος, οι ΗΠΑ, το Ισραήλ, ο Καναδάς, η Αυστραλία, η Ιταλία, η Ιταλία, ενώ ανοδικά κινούνται οι κρατήσεις και από τις ανερχόμενες αγορές του Ιράν και της Ινδίας. Οπως τονίζει ο κ. Παναγέας, οι κρατήσεις μέχρι στιγμής για τη φετινή σεζόν κινούνται αυξητικά συνεχίζοντας την ανοδική πορεία της περυσινής χρονιάς. Επιπλέον, στα χαρακτηριστικά της περιόδου περιλαμβάνεται η αύξηση του μεριδίου των online κρατήσεων.

Πρόσφατα ολοκληρώθηκε η πρώτη φάση του επενδυτικού προγράμματος εκσυγχρονισμού του ξενοδοχειακού συγκροτήματος, το οποίο έχει δυναμικότητα 385 δωματίων με 800 κλίνες. Ο προϋπολογισμός του προγράμματος ανήλθε σε περίπου 3,6 εκατ. ευρώ. Το τελευταίο στάδιο της πρώτης φάσης της επένδυσης περιελάμβανε, κυρίως, την ολική ανακαίνιση του 6ου, του 7ου και του 8ου ορόφου του ξενοδοχείου, ενώ είχε προηγηθεί η ανακαίνιση του 9ου και του 10ου ορόφου και η διαμόρφωση των χώρων εστίασης του 11ου ορόφου. Παράλληλα, έγιναν παρεμβάσεις αναβάθμισης στα δωμάτια από τον 1ο έως τον 5ο όροφο. Επίσης, η διοίκηση έχει σχεδιάσει την υλοποίηση της δεύτερης φάσης του επενδυτικού προγράμματος στο ξενοδοχείο.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή