4ο Ελληνο-Κινεζικό Συνέδριο Επιχειρηματικότητας «Μία Ζώνη, Ένας Δρόμος»

4ο Ελληνο-Κινεζικό Συνέδριο Επιχειρηματικότητας «Μία Ζώνη, Ένας Δρόμος»

1' 14" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

To 4ο Ελληνο-Κινεζικό Συνέδριο Επιχειρηματικότητας που διοργανώνουν το Business Confucius Institute του Οικονομικού Πανεπιστημίου Αθηνών και το Ελληνο-Κινεζικό Οικονομικό Συμβούλιο θα πραγματοποιηθεί στις 11 & 12 Μαΐου 2017 στον συνεδριακό χώρο Attica

Το Συνέδριο διοργανώνεται με την υποστήριξη της Πρεσβείας της Λαϊκής Δημοκρατίας της Κίνας στην Ελλάδα και την χορηγία της Zhen Lei Marble Company Ltd ενώ βασικές ενότητες είναι ο Τουρισμός, η Κρουαζιέρα, η Τεχνολογία, η Ναυτιλία, η Βιώσιμη Ανάπτυξη και η Ενέργεια. 

Σκοπός του Συνεδρίου είναι να διευκολύνει την ανάπτυξη συνεργιών μεταξύ του επιχειρηματικού κόσμου της Κίνας και της χώρας μας. Εκπρόσωποι επιχειρήσεων και Οργανισμών από την Κίνα θα αναζητήσουν επενδυτικές ευκαιρίες στη χώρα μας. Ταυτόχρονα ελληνικές επιχειρήσεις θα έχουν την ευκαιρία  να αναδείξουν τις εμπορικές και επιχειρηματικές τους δραστηριότητες ώστε να επεκταθούν στη συνεχώς αναπτυσσόμενη αγορά της Κίνας.

Μέλη της ελληνικής επιχειρηματικής κοινότητας που είναι εγκατεστημένα στην Κίνα αλλά και σε διεθνείς οργανισμούς θα ενημερώσουν τους συμμετέχοντες στο Συνέδριο για την εμπειρία τους,  τις ευκαιρίες, τις ιδιαιτερότητες, τις προκλήσεις αλλά και τις τεράστιες προοπτικές που διανοίγονται στην Κινεζική αγορά για τις ελληνικές επιχειρήσεις, με απαραίτητη προϋπόθεση την εξωστρέφεια και τη μεθοδική προετοιμασία.

Εισαγωγικές παρεμβάσεις θα γίνουν από τους κ. Εμμανουήλ Γιακουμάκη, Καθηγητή και Πρύτανη του Οικονομικού Πανεπιστημίου Αθηνών, κ. Φώτη Προβατά, Πρόεδρο του Ελληνο-Κινεζικού Οικονομικού Συμβουλίου, κ. Γιώργο Κουμουτσάκο, Βουλευτή Β’ Αθηνών και Επικεφαλής Τομέα Εξωτερικών της Νέας Δημοκρατίας, κ. Gao Wenqi, Πολιτικό Ακόλουθο, Επιτετραμμένο της Πρεσβείας της Λαϊκής Δημοκρατίας της Κίνας στην Ελλάδα, κ. Μάκη Μπαλαούρα, Πρόεδρο της Διαρκούς Επιτροπής Οικονομικών Υποθέσεων της Βουλής.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή