Πρόγραμμα για νέους από την Coca – Cola 3E

Πρόγραμμα για νέους από την Coca – Cola 3E

52" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Δωρεάν δεξιότητες, επαγγελματική καθοδήγηση και δυνατότητες δικτύωσης, έτσι ώστε να διεκδικήσουν ευκαιρίες απασχόλησης με επιτυχία, θα παρέχει η Coca – Cola 3E σε 20.000 νέους, ηλικίας 18 – 30 ετών, έως το 2020. Πρόκειται για το πρόγραμμα «Youth Empowered» που υλοποιεί η Coca – Cola 3E σε συνεργασία με ευρύ δίκτυο εταιρειών και φορέων, όπως για παράδειγμα το kariera.gr που αποτελεί και στρατηγικό συνεργάτη στην πρωτοβουλία αυτή.

Τα παραπάνω θα παρέχονται δωρεάν μέσω πενθήμερων εκπαιδευτικών σεμιναρίων σε μεγάλες πόλεις της Ελλάδας και παράλληλα, διαδικτυακά, μέσω μίας πρωτοποριακής πλατφόρμας e-learning. Το πρώτο πενθήμερο σεμινάριο θα πραγματοποιηθεί στη Θεσσαλονίκη, 12 – 16 Ιουνίου, σε συνεργασία με το «OK!Thess» του Δήμου Θεσσαλονίκης για τους 100 πρώτους συμμετέχοντες. Η ολοκλήρωση της εκπαίδευσης συνοδεύεται από σχετική βεβαίωση συμμετοχής, με αναφορά στα παραπάνω γνωστικά πεδία, ενισχύοντας το προφίλ και το βιογραφικό των συμμετεχόντων. Περισσότεροι από 30 μέντορες, στελέχη που προσφέρουν εθελοντικά τον χρόνο και την εμπειρία τους στο πρόγραμμα, θα είναι παρόντες στο σεμινάριο, καθοδηγώντας τους συμμετέχοντες. Μέσα στο 2017 θα γίνουν σεμινάρια στον Βόλο, το Ηράκλειο, την Αττική και τη Λευκωσία.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή