Το νέο διοικητικό συμβούλιο του ΣΕΠΕ

Το νέο διοικητικό συμβούλιο του ΣΕΠΕ

1' 6" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Πραγματοποιήθηκε την περασμένη Πέμπτη η ετήσια γενική συνέλευση των μελών του Συνδέσμου Επιχειρήσεων Πληροφορικής και Επικοινωνιών Ελλάδας (ΣΕΠΕ). Η συνέλευση είχε εκλογο-απολογιστικό χαρακτήρα και εξέλεξε το νέο διοικητικό συμβούλιο του Συνδέσμου. Το νέο εκλεγμένο συμβούλιο που θα διοικεί τον Σύνδεσμο τα επόμενα δύο χρόνια, απαρτίζεται από τους: Παπαρίδου Παναγιώτα (Agiletech), Χριστάκο Στυλιανό (συμβουλευτική ανάλυση), Τζήκα Αναστάσιο, (Τεχνόπολη Θεσσαλονίκης), Τσιμπούκη Αντώνιο (CISCO Hellas), Τζοάννη Κωνσταντίνο (Toolbox Consulting), Νικολαΐδη Ειρήνη (OTE), Πουλίδα Σπύρο (IBM Hellas), Ορφανό Βασίλειο (Coresec) και Τζωρτζακάκη Αντώνιο (Wind). Η συγκρότηση του Δ.Σ. σε σώμα θα γίνει τις επόμενες ημέρες. Το «παρών» στη συνέλευση του ΣΕΠΕ έδωσαν, ως κεντρικές ομιλήτριες, η υπουργός Διοικητικής Ανασυγκρότησης Ολγα Γεροβασίλη και η τομεάρχης Ψηφιακής Πολιτικής, Τηλεπικοινωνιών και Ενημέρωσης της Νέας Δημοκρατίας, Αννα-Μισέλ Ασημακοπούλου.

Επίσης στο πλαίσιο της ετήσιας γενικής συνέλευσης παρουσιάστηκε η στρατηγική τοποθέτηση του κλάδου στην κρίση της ελληνικής οικονομίας. Σύμφωνα με αυτήν, η αξιοποίηση της τεχνολογίας σε ιδιωτικό και δημόσιο τομέα κάτω από ένα συνολικό στρατηγικό σχέδιο είναι ο απαραίτητος καταλύτης, ώστε η χώρα να πετύχει τον ψηφιακό εκσυγχρονισμό που, σήμερα περισσότερο από ποτέ, απαιτείται. Σύμφωνα με τον ΣΕΠΕ, η Ελλάδα, από μια χώρα «παραδοσιακών» υπηρεσιών, πρέπει να πραγματοποιήσει μια ουσιαστική «φυγή προς τα εμπρός» και μέσω της ψηφιακής τεχνολογίας να μπορεί να συμβάλει καθοριστικά στην προώθηση της καινοτομίας, στη δημιουργία θέσεων εργασίας, στην αντιμετώπιση της γραφειοκρατίας, στην ενίσχυση της διαφάνειας κ.λπ.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή