4 νέα Βραβεία στον τομέα της Διοίκησης Ανθρώπινου Δυναμικού για τα Public

4 νέα Βραβεία στον τομέα της Διοίκησης Ανθρώπινου Δυναμικού για τα Public

1' 12" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Τα Public, η μεγαλύτερη αλυσίδα καταστημάτων ψυχαγωγίας και τεχνολογίας, με 54 καταστήματα σε όλη την Ελλάδα, 100% θυγατρική εταιρεία του Ομίλου Olympia, απέσπασε 4 συνολικά νέα βραβεία στους δύο μεγάλους ετήσιους θεσμούς, τα HR Awards 2017 της Boussias Communications και τα HR Excellence Awards 2017 από την ΕΕΔΕ. Οι δύο θεσμοί επιβραβεύουν κάθε χρόνο τις κορυφαίες και καινοτόμες πρακτικές καθώς και τις βέλτιστες πολιτικές της Διοίκησης Ανθρώπινου Δυναμικού.

Πιο συγκεκριμένα, τα Public απέσπασαν τα εξής βραβεία:

  • HR Awards 2017, από το HR Professional

Χρυσό βραβείο «Best Talent Management Strategy», για την μεγάλη πρόοδο στην Εξέλιξη του Ανθρώπινου Δυναμικού, με αξιοποίηση των πλέον σύγχρονων Συστημάτων Αξιολόγησης και Προόδου του Ταλέντου.

  • HR Excellence Awards 2017, από την ΕΕΔΕ

Πρώτο Βραβείο Αριστείας «Talent Management & Succession Planning», για την Προοπτική και Ποιότητα διαχείρισης του Ανθρώπινου Δυναμικού και το χτίσιμο ικανών δομών Εξέλιξης του Ταλέντου στον οργανισμό.

Πρώτο Βραβείο Αριστείας «Healthy Working Environment, Wellness & Wellbeing», για την προώθηση της Ευεξίας εντός του εργασιακού περιβάλλοντος, με εστίαση στο Ομαδικό Πνεύμα και στην Αποτελεσματικότητα.

Δεύτερο Βραβείο Αριστείας «Learning & Development», για την ισχυρή εστίαση στο χτίσιμο Κουλτούρας Μάθησης, στο πλαίσιο των αναγκών του δυναμικά εξελισσόμενου περιβάλλοντος εργασίας.

Οι βραβεύσεις αυτές επιβεβαιώνουν την επιτυχή εφαρμογή των νέων πρακτικών διοίκησης ανθρώπινου δυναμικού που ακολουθεί η εταιρεία, ενώ παράλληλα αποτελούν έναυσμα για το σχεδιασμό μελλοντικών πρωτοβουλιών. Οι ενέργειες μας συνεχώς διευρύνονται, καθιστώντας μας το «ελληνικό Retail φυτώριο ταλέντων», με σύμμαχό τους Ανθρώπους μας και τη Διοίκηση της εταιρίας μας!

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή