ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ

Η Miele Hellas επεκτείνει την δραστηριότητά της και στη Βόρεια Ελλάδα

Η Miele Hellas επεκτείνει την δραστηριότητά της και στη Βόρεια Ελλάδα

Η Miele Hellas, με έδρα την Αθήνα, Θυγατρική της Miele & Cie. KG και με εξέχουσα παρουσία πάνω από 45 χρόνια στην Ελληνική αγορά, επεκτείνει την δραστηριότητά της και στη Βόρεια Ελλάδα. Στο άμεσο προσεχές διάστημα ξεκινά να οργανώνει το Τμήμα Τεχνικής Εξυπηρέτησης, πιστή στο όραμα και στη διαχρονική της υπόσχεση να είναι κοντά στον καταναλωτή με εξειδικευμένη παρουσία, άριστη εκπροσώπηση και άμεση εξυπηρέτηση πάντα με τις υψηλότερες προδιαγραφές.

Το Τμήμα Τεχνικής Εξυπηρέτησης Βορείου Ελλάδας θα έχει έδρα τη Θεσσαλονίκη και η εταιρεία οργανώνει τη στελέχωσή του με έμπειρους υπαλλήλους, τόσο στη διοικητική όσο και στην εκτελεστική δομή και λειτουργία του.

Μέσα σε αυτό το πλαίσιο αναζητά τα στελέχη που θα επανδρώσουν αυτή τη δραστηριότητα και συγκεκριμένα αναζητά εξειδικευμένους και έμπειρους τεχνίτες και διοικητικό προσωπικό που θα έχει την οργανωτική ευθύνη του νέου τμήματος τεχνικής εξυπηρέτησης στη Θεσσαλονίκη.

Για εκδήλωση ενδιαφέροντος μπορείτε να επικοινωνείτε με τα κεντρικά γραφεία της εταιρείας στην Αθήνα στο [email protected]